Cautare

1298 de rezultate pentru "blaga virgil" (2.88 secunde)
contestarea conducerii PD-L, in special a ministrilor Blaga, Videanu si Berceanu. Deputatii i-au reprosat presedintelui ca nu au acces la deciziile conducerii partidului si ca banii sunt directionati de catre triada Blaga - Videanu - Berceanu in functie de clientela acestora.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de "National", Traian Basescu s-a impacat cu Adriean Videanu si Vasile Blaga, oamenii alaturi de care a reusit sa ajunga si sa ramana la putere. ... Basescu-Videanu-Blaga.
Oamenii lui Basescu il acuza pe Blaga de tradare. ... Echipa lui Traian Basescu il acuza pe Vasile Blaga de tradare, pentru modul in care a condus lucrarile Senatului.
Blaga nu a dovedit impartialitatea la care era obligat "Presedintele Senatului Vasile Blaga nu a dovedit impartialitatea la care era obligat, avand o actiune discretionara", este unul dintre argumentele USL pentru revocarea liderului Senatului.
Posibilitatea ca Blaga sa-si reia functia de presedinte al Senatului inainte de alegeri ar fi "ceva de ras" Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca nu vede rostul contestarii hotararii de revocare a liderului democrat-liberal Vasile Blaga de la sefia Senatului, iar posibilitatea ca acesta sa isi reia functia i se pare "ceva de ras", avand in vedere ca dupa alegerile din 9 decembrie legislativul va avea o alta componenta si conducere.
Macovei, un fost procuror comunist Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a sustinut, luni, la Pitesti, motiunea pentru un nou mandat in fruntea formatiunii din Modrogran. Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.
Dreapta, in toata splendoarea ei morala O mai scarboasa jivina portocalie ca blaga, mai rar! ... Interventia de azi a lui blaga dovedeste ca si in campania asta jegurile portocalii mizeaza iar pe memoria scurta a romanilor.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Este vorba de Costel Gheorghiu, deputat FSN in perioada 1990-1992 si senator PD intre 1992 si 2000, Gheorghe Virgil Serbu (foto), senator PNL in 2004-2008 si Mihail Sireteanu (PSD), deputat intre 1996 si 2008.
Virgil Dulea, afaceristul care controleaza suveica de 31 de firme implicate in acest caz, este deja cercetat intr-un dosar penal pentru spalare de bani, aflat in atentia Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
Virgil Iantu se alatura Televiziunii Romane pentru un show 100% romanesc. ... Virgil Iantu aduce un plus de valoare brandului TVR.
Virgil Iantu, proaspat reintors pe micul ecran cu un super game show care va incepe din 17 aprilie la TVR 2, ne-a marturisit ce inseamna Sarbatorile Pascale si cum petrec el si familia sa frumoasa, de Paste, anul acesta.
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
Inca de la numirea lui Vasile Blaga, cunoscut apropiat al lui Traian Basescu, in fruntea Ministerului de Interne, in presa s-a zvonit ca una dintre prioritatile noului ministru este si pensionarea urgenta a celebrului Virgil Ardelean - "Vulpeaā€¯ instruita de serviciile secrete pe care nici o guvernare nu a reusit sa o vaneze pana acum.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a confirmat in urma cu putin timp, faptul ca in aceasta dimineata i-a prezentat premierului Emil Boc demisia. Vasile Blaga a precizat totodata ca este vorba despre o demisie de onoare. ... Este o demisie de onoare", a spus Blaga.
UPDATE 19.00 Victor Ponta i-a spus Elenei Udrea ca a contribuit foarte mult la instalarea unui guvern USL si ca il prefera pe Vasile Blaga ca lider al Opozitiei. ... UPDATE 16.50 Vasile Blaga, presedintele Senatului, a inceput sa prezinte pozitia PDL fata de noul guvern.
Directia Regionala a Politiei de Frontiera Constanta se va afla in fierbere timp de o saptamana, dupa ce ieri a sosit pe malul marii Corpul de Control al ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Pornind de la aceasta constatare si de la declaratiile contradictorii din ultima vreme ale secretarului general al PD, ministrul Vasile Blaga, liberalii considera ca acesta da dovada de "demagogie" si "minciuna".
Delegatia oficiala care a vizitat ieri Bania a fost compusa din ministrii Radu Berceanu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Gheorghe Barbu, din presedintele partidului, Emil Boc, si presedintele executiv, Adriean Videanu.
google-analytics.com