Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (7.36 secunde)
Pachetul Popular (ca si Pachetul Baza) este oferit gratuit timp de un an, daca abonatii achizitioneaza antena si decodorul in una sau mai multe rate egale lunare.
Consortiul RCS&RDS - Antena 1 a achizitionat, in primavara, drepturile de televizare pentru Liga 1, insa au declansat nemultumiri si proteste atat in randul suporterilor, cat si in cel al autoritatilor, deoarece majoritatea meciurilor sunt transmise prin canalele GSPTV, care nu pot fi receptate, acum, decat prin serviciile RCS&RDS.
Investitorii europeni au vândut masiv actiuni din cauza temerilor cu privire la adâncirea crizei financiare si iminenta recesiunii, a anuntat Antena 3.
Incepand cu anul 1996 ProTV este una dintre principalele televiziuni generaliste din Romania, ajungand sa ocupe, in anul 2009, locul 1 in topul audientelor, urmat de Antena 1 si Realitatea TV.
O lunga perioada a fost moderatorul emisiunii "Zig Zag cu Ion Cristoiu", dar si invitat permanent al emisiunii realizate de Mihai Gadea, "Sinteza zilei", ambele difuzate de postul de stiri Antena 3.
In acest moment, Daniela este mascota emisiunii matinale a lui Razvan si Dani, la Antena 1,aducand puncte pretioase de rating.
Totodata, Valeriu Lazarov mai detinea actiuni si la un mare operator de telecomunicatii din Spania, Telefonica, dar si la un operator de telefonie din Japonia. Lazarov avea actiuni si la cateva televiziuni, precum CNN si Antena 3 din Spania.
In prezent, segmentul televiziunilor de stiri din Romania este disputat de Antena 3 si Realitatea TV. O noua televiziune de stiri are mari sanse, datorita imbatranirii si uzurii inerente a celor doua televiziuni de stiri existente, si care inregistreaza o cota de interes din partea publicului in continua scadere.
Pentru ca situatia sa fie si mai dura pentru Vantu si pentru angajatii de la Realitatea, Antena 3 nu doar ca nu a avut pierderi.
Poezia recitata de presedintele Traian Basescu la emisiunea "Serviciul Roman de Comedie" de duminica seara nu l-a lasat indiferent pe realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3.
De la sfarsitul lunii august 2009, Gheorghe Voicu ocupa functia de redactor-sef la Observatorul postului Antena 1. In prezent, Gabriela Artene ocupa functia de redactor-sef al publicatiei.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Fireste ca intreaga afacere, constand in repetarea la infinit pe Realitatea TV si Antena 3, doua posturi din Coalitia politico-mediatica, Jos Basescu!
Pana in februarie 2007 seful sectiei investigatii-reporteri speciali de la cotidianul Adevarul iar in prezent Senior Editor Antena 3. Colaborator in acelasi timp la cotidianul Jurnalul National.
"Cand l-au pus pe Ilie Sarbu ministru, am fost suparat", a recunoscut Steriu la Antena 3, dovedind ca acuzatia lansata la adresa sa de Ilie Sarbu, ca ar fi oportunist si umbla numai dupa functii, nu e chiar lipsita de temei.
Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, "Frumusete pe muchie de cutit" a inregistrat o audienta medie de 6,8 puncte de rating si 19,3 % cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea 4,4 puncte de rating si 12,4 procente din cota de piata.
Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat.
Adrian Vasilescu a declarat, la Antena 3, ca masurile luate de executiv nu urmeaza neaparat sa aiba drept urmare o crestere importanta a inflatiei, deoarece se anuleaza una pe alta.
Conducerea unei asemenea flote de cultura si presa dupa ce, in urma cu ani, Tuca a dominat piata talk-show-ului la Antena 1, inseamna daruire, har, chibzuinta, curaj.
Antena 1 tine aproape, vorba lui Tuca, avand tot felul de spectacole cu blonde si alte anestezice pentru creier (2,1 puncte de rating).
google-analytics.com