Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (3.03 secunde)
Antena 3 informeaza: Mircea Badea: Udrea, esti un personaj infiorator! Te-as huidui de dimineata pana seara "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara.
Antena 1 informeaza :
Antena 3 informeaza: E oficial: oferta Petrom a esuat! Ministerul Eeconomiei a esuat in incercarea de a vinde 9,84% din actiunile Petrom pe bursa, in conditiile in care gradul de subscriere in cadrul ofertei s-a plasat sub nivelul de 80%, necesar pentru inchiderea ofertei cu succes.
DeCeNews informeaza : Dan Voiculescu: "Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat.
Blogul Roxanei Iordache: OANA STANCU SPERIE OPOZITIA. MAI RAU DECAT PUTEREA Referitor la lobby-ul lui Basescu pentru o companie (cazul Rosia Montana), Oana Stancu a afirmat, azi, ca e un motiv temeinic de suspendare.
Dupa "confruntare", s-a constatat ca n-avea nimeni ce sa fure de la saracul Mircea, nici daca ar fi vrut, pentru ca emisiunea sa de la TVR a inregistrat pe targetul commercial (urban 15 - 54) caruia i se adreseaza Antena 1, in jur de un punct de rating.
REALITATEA.NET: Ponta: Demiterea Danielei Andreescu - succes al presei care nu s-a vandut puterii Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat sambata la Bruxelles ca demiterea Danielei Andreescu de la SGG este un succes al presei "care nu se vinde la PDL sau la Traian Basescu".
Bugetul de stat pe 2012 nu prevede organizarea alegerilor de anul viitor Senatorul PSD, Dan Sova, a dezvaluit miercuri seara la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, ca in bugetul de stat pe 2012 nu sunt prevazute fonduri pentru organizarea alegerilor de anul viitor.
Antena 1 va plati 80.000 de lei din cauza lui Bendeac Pe langa o audienta mare, Mihai Bendeac a adus Antenei 1 si o paguba de 80.000 de lei.
Revenind la oamenii despre care m-ai intrebat, mai sunt si oamenii pe care i-am descoperit aici, in Antena 3, care sunt pasionati de ceea ce fac.
Ceea ce am vazut cu putin timp in urma in emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1 ma face sa cred ca daca pur si simplu as schimba canalul sau as inchide televizorul as deveni complice la o mare mizerie.
Istericalele dinspre Antena 3, vad insa ca se tot repeta, parca trase la gheshtender... La vremea sa, Adrian Nastase a crezut atunci ca este mai abil.
Care ciudati au reusit(cu pierderile de rigoare) sa impuna atentiei publicului Antena 1, Radio Romantic si Jurnalul National. Chiar mi-e dor de vremurile alea!
Platforma Income este parte Intact Media Group, alaturi de marci reper, precum Antena1, Antena 3, Jurnalul National sau Radio ZU.
Daca rezultatele vor fi favorabile, taxa pe valoare adaugata ar putea fi diminuata si la fructe, legume, sau carne, a declarat premierul Victor Ponta pentru Antena 3.
Hotnews si Realitatea TV conduc clasamentul general la egalitate Topul celor mai citate produse media in presa scrisa, in general, a fost condus, in februarie, de HotNews si de Realitatea TV, fiecare cu 53 de preluari. In top 5 mai sunt Antena 3, rtv.net si realitatea.net.
Este clar ca tinta finala a atacului DNA nu este directorul Antena 1, ci Dan Voiculescu. Schema atacului este simpla, banala si eficienta.
Hyperion este prima rama electrica cu podea joasa si tractiune asincrona produsa de industria romaneasca de profil. Sursa: Antena 3
Sursa: Antena 3
Stirile PRO TV au fost depasite atat de Observatorul de la Antena 1, care a ocupat a doua pozitie cu 5.6% rating si 16.9% share, dar si de Acasa TV, cu serialul Puterea Destinului”, care s-a clasat pe prima pozitie cu 6% rating si 18.3% share.
google-analytics.com