Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (2.71 secunde)
Victor Ponta, la Antena 3 Principalele declaratii ale lui Victor Ponta despre situatia economica a Romaniei: • Vreau sa lamurim un lucru.
Victor Ponta, la Antena 3 Principalele declaratii ale lui Victor Ponta despre situatia regionala: • (Intrebat despre ingrijorarile ridicate de eventuale recrutari - n.red.) Ce sa faci cu tinerii, sa ii pui sa stea cu kalashnikovul?
Victor Ponta, la Antena 3 Principalele declaratii ale lui Victor Ponta despre situatia politica si starea PSD: • Eu cred ca ne vom duce mandatul (guvernamnetal -n.red.) la bun sfarsit.
Ponta anunta in ce conditii ar pleca de la Palatul Victoria Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca daca se va face un dosar in care se va incepe urmarirea penala fata de el, nu are cum sa ramana in functia de prim-ministru, dar a exprimat speranta ca in 2015 guvernele nu se schimba cu mijloace judiciare.
Realitatea Tv e postul care a dus si duce o campanie salbatica impotriva lui Victor Ponta, cu aceleasi mijloace necinstite cu care duce campanie Antena 3 impotriva lui Traian Basescu.
Ceva ce cred eu despre viitorul acestui partid si sper sa gasesc colegi care sa il sprijine, a spus senatorul la Antena 3.
Sursa: ANTENA 3
Antena 3 informeaza: Adrian Nastase:
Magda Marincovici) Fostul premier Victor Ponta a declarat joi seara, la Antena 3, ca lucrurile urmeaza sa se inrautateasca in Romania, ca premierul Ciolos este captiv in secta Soros si ca e nevoie in acest moment de un partid nationalist, nu in sensul extremist.
Hai sa facem fabrici, si uzine, si gradinite, si autostrazi, si spitale si sa luptam, in continuare, impotriva coruptiei, a spus Marius Pieleanu la Antena 3.
Sursa citata mentioneaza ca aproximativ 80 de ambasadori ar fi demisionat deja.Vineri seara, la Antena 3, Mircea Geoana, fost ambasador al Romaniei in SUA si bun cunoscator al politicii americane, a declarat ca este foarte probabil ca ambasadorul Hans Klemm sa fie rechemat de la post.
Aceste doua posturi, Romania TV si Antena 3, trebuie scoase in afara legii. Mint cu nerusinare. Sebastian Ghita e omul rusilor, spunea protestatarul in direct.
M-am intalnit azi cu Dragnea, am discutat o ora, i-am lasat demisia mea, astept sa ia o decizie (Ioana Campean) Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca a avut in jurul pranzului o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o ora.
Stanescu STOP Sunt acuzate din nou forte obscure - un personaj veninos, membru al unor structuri - care l-ar fi impins pe Tudose sa se dea mare si sa se ia la tranta cu partidul STOP Dar - zice tot Dragnea - raul decisiv i l-a facut lui Tudose emisiunea de mare succes de la Antena 3 in care a lovit in colegii care acum, drept pedeapsa, i-au retras sprijinul politic STOP Prin ce se deosebeste actualul episod de cel precedent?
Chiar daca a trecut un timp, chiar daca unii au spus ca trebuia sa iau o pozitie mai rapida, eu apreciez contributia tuturor celor care din media sau din mediul privat au contribuit la aflarea adevarului. Raportul meu sigur ca propune o masura, a spus Toader, la Antena 3.
Denuntul a fost prezentat in emisiunea Sinteza zilei din 20 mai 2018, la postul Antena 3, si o acuza pe Viorica Dancila ca a intrat in contact cu o putere straina, lasand sa se inteleaga ca Israelul, in ciuda tratatatelor si acordurilor bilaterale pe care le-a semnat de-a lungul timpului cu tara noastra, este considerata o putere ostila Romaniei.
xxx Analistul politic Bogdan Chirieac a fost intrebat la Antena 3 daca este in regula sa ia o persoana din mediul privat si sa o numeasca in fruntea ANAF?
Visa a lansat recent un minicard care are integrate un cip contactless si o antena care ofera posibilitatea de a fi folosit fara sa fie nevoie de contactul direct dintre card si terminal, precum si o banda magnetica, informeaza siteul www.no-cash.ro.
Taxa pe viciu va intra in vigoare in cel mult o luna, anunta ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, preluat de postul de stiri Antena 3.
Am avut o problema cu un astfel de tip de contract, cand o firma de telefonie si-a amplasat o antena pe un bloc de pe Calea Severinului si, la plecare, a distrus hidroizolatia blocului.
google-analytics.com