Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (3.33 secunde)
Basescu face presiuni asupra liderilor USL ca "sa puna mai repede" procurorii-sefi Singura lui grija, pe langa candidatura lui Udrea la sefia PDL Liderul PNL Crin Antonescu a dezvaluit sambata seara la Antena 3 ca Traian Basescu i-a trimis o scrisoare lui Victor Ponta si lui, in calitate de sef al Senatului, in care le cere "sa puna mai repede" procurorii-sefi, altfel, a transmis Basescu, se fac vinovati de neintrarea Romaniei in spatiul Schengen.
Emma Nicholson a fost raportor in Parlamentul European si a fost o apropiata a lui Adrian Nastase, scrie Antena 3.
Declaratia fostului ministru a fost prezentata la Antena 3, de Razvan Dumitrescu. Intr-o postare intitulata "Traian Basescu, viitor prim-ministru!", Ionut Popescu comenteaza declaratia lui Traian Basescu, prin care seful statului a anuntat ca nu se va retrage din politica dupa ce isi va incheia mandatul la Cotroceni, in 2014.
Mircea Badea a parodiat mesajul de adio al lui Traian Basescu pentru PDL Mesajul surpriza, de sambata seara, al presedintelui Traian Basescu, prin care acesta anunta despartirea de PDL si constituirea, in viitor, a unei noi formatiuni de dreapta, a devenit o sursa de inspiratie pentru o parodie, pusa in scena de Mircea Badea, realizatorul emisiunii de la Antena 3, "In gura presei".
Pana la urma, colegii jurnalisti de la Antena 3, pe care ii respect foarte tare, erau pe aceeasi linie cu doamna Macovei si cu domnul Morar.
Ca originalul e intotdeauna preferabil copiei", a spus Antonescu, intr-o emisiune la Antena 3.
Trei sondaje diferite realizate de trei case de sondare diferite - IRES (Vasile Dancu), CSCI (Bogdan Teodorescu) si CCSB (Intact, Antena 3) in aceeasi perioada de timp (prima jumatate a lunii aprilie) scot in evidenta o crestere spectaculoasa a increderii in presedintele Traian Basescu, o crestere constanta a PSD si a prim-ministrului Victor Ponta si o scadere dramatica a imaginii lui Crin Antonescu.
Antena 3 il ataca furibund pe deputatul PSD,Sebastian Ghita, iar postul TV detinut de acesta din trece cu trenul peste SRS si articuleaza liberali pe unde-i prinde.
PNL este suficient de puternic sa-l poata intretine politic pe Tariceanu Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca PNL este un partid suficient de puternic pentru a-l "intretine" politic pe Calin Popescu Tariceanu.
Este in campanie electorala pentru doamna Udrea Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o emisiune televizata la Antena 3, ca Traian Basescu s-a deplasat prin tara in ultima vreme pentru a face campanie electorala pentru Elena Udrea si pentru "ceilalti din jurul sau".
Basescu va face rau in continuare Premierul Victor Ponta, invitat duminica seara la emisiunea "Subiectiv cu Razvan Dumitrescu", de la Antena 3, despre ceea ce se intampla pe scena politicii romanesti.
Intrebat, vineri seara, la Antena 3, cata incredere mai are in premierul Victor Ponta dupa scandalul legat de proiectul Rosia Montana, Crin Antonescu a raspus:
ANTENA 3: Abuzurile din Romania trec Oceanul. Scrisoare deschisa catre presedintele Barack Obama si secretarul de stat John Kerry Secretarul de stat John Kerry isi trimite un emisar la Bucuresti, in aceste zile.
Ultimele 10 luni cu Basescu Premierul Victor Ponta ne-a anuntat duminica seara la Antena 3 ca primul tur al alegerilor prezidentiale va fi in luna Noiembrie.
Traian Basescu a lovit presa intr-un mod ticalos, sub centura Iesirea necontrolata, de joi seara, a presedintelui Traian Basescu la intrebarea unui jurnalist de la Antena 3 referitoare la Ioana Basescu, care ar fi incasat sume de bani de la compania Gazprom, nu a ramas netaxata de senior-editorul Gandul, CT Popescu.
Varujan Vosganian, Sergiu Andon si Mugur Ciuvica au comentat, marți seara, la Antena 3, pe marginea acestui subiect.
Domnul Basescu de la 1 ianuarie poate sa faca cel mult niste ani de inchisoare Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat intr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3, ca Traian Basescu oricum il critica, indiferent de subiectul discutiei.
Candidatul PSD la Presedintie, Victor Ponta, a propus patru dezbateri televizate, la Realitatea TV, Romania TV, Antena 3 si B1 TV.
Elena Udrea, presedintele partidului creat de Traian Basescu, PMP, "si-a luat plasa" de la seful statului, a declarat Corlatean in editia de vineri a emisiunii "Subiectiv", moderata de Razvan Dumitrescu si difuzata de Antena 3.
In care justitia intra in forta, iar tu sa vorbesti, ca la Antena 3, ani la randul, despre o razbunare a basistilor.
google-analytics.com