Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (4.44 secunde)
In momentul alegerilor din 2004, Voiculescu nu puncta decat prin Antena 1, care nu era televiziune de stiri, precum Realitatea TV.
La acea vreme, postul de stiri Realitatea TV - unic in peisaj, pentru ca Antena 3 a fost lansata abia in 2005 -, avea o pozitie favorabila PSD si se afla in mainile afaceristului Silviu Prigoana.
Daca m-as fi dus la Antena 3, nu era bine pentru ca as fi fost considerat tradator, as fi trecut in barca lui Voiculescu.
Teodor Melescanu a raspuns la seria de intrebari puse de Gaita la Antena 1, iar colajul realizat pentru Plasa de stele a fost gustat cu placere chiar si de celebrul senator.
'Nu am putut urmari aseara nici 10 minute din emisiunea cu Vantu de la Antena 3, nici macar de dragul lui Victor Ciutacu.
Radu Cosarca a fost director de ştiri la cele mai importante televiziuni din tara (TVR, Tele 7, Antena 1, National TV), precum si prezentator de stiri si moderator de talk show.
Cei doi au luat aceasta decizie dupa sedinta CNA din 28 octombrie, cand CNA a amendat cu 10.000 de lei Antena 3 pentru emisiunea "Sinteza zilei" din 14 septembrie, in care s-ar fi incalcat dreptul la propria imagine al Elenei Udrea, iar Mircea Badea si Victor Ciutacu ar fi folosit un limbaj injurios comentand o inregistrare care prezenta vizita ministrului la Vaslui.
Mai exact, pe un site cultural apartinand publicistului Petru Clej, unde acesta a postat un material anti-Paunescu, apare un comentariu semnat de directorul stirilor TVR in care Culcer recunoaste ca terfelirea lui Paunescu a fost intentionata si facuta ca o contra-pondere la elogiile exagerate aduse de Antena 3 si Realitatea TV.
De dimineata m-a dezgustat o stire repetata si rasdiscutata la Antena 3 (prezentatorii n-au nici o vina) si atunci mi-am amintit de cea mai simpatica emisiune matinala din tarisoara, cea cu Mihai Dedu, Andreea Liptak, Florin Busuioc, Raluca Arvat, Vadim Vajeu, profesionisti agreabili (helas, ce s-a dilatat ecranul cu Nety Sandu!).
Iosif Buble (foto), reporter la Antena 3, arunca o fumigena pe blog: "Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada?
Toader: Daca nu erau alea eram in... cum e la Antena 3 acum. SOV: Stop, opreste-te. Toader: Aia ne-a credibilizat..."
Afirmatia lui Lazaroiu a fost discutata, luni seara, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, de moderatorul programului, Mihai Gadea, si de invitatii acestuia, Mircea Badea si Victor Ciutacu.
Dezvaluirea a facut-o, in octombrie , secretarul general al PNL, Radu Stroe, la Antena 3, acesta mai precizand ca si Isarescu a refuzat oferta, pe care a acceptat-o, finalmente, Klaus Iohannis.
Antena 1.ro informeaza: Victor Ponta:
De zile in sir se mediatizeaza non-stop descinderile si arestarile de prin vami si puncte de frontiera, unele dupa altele, ca sa ocupe tot timpul presei, impreuna cu "revelatia" Bercea Mondialu (lamentabil modul in care Antena 3 face jocul regimului Basescu, prezentand o reglare de conturi din interiorul PD-L, ca pe o victorie a "primariei eroice" de la Slatina impotriva interlopilor, cand, de fapt, primarul Darius Valcov e seful lor, iar clanul Bercea - in analfabetismul lui -, dupa ce a cotizat auriu la Basescu si PD-L, a miscat in front si a incomodat mafia imobiliara patronata de liderul local de facto al partidului de guvernamant).
De la Antena 3 a preluat toata lumea. Si preia in continuare. Si toate televiziunile halesc harneala. Seful de la STS isi poate rade pe sub mustata.
La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
Pe bloc este o antena de telefonie mobila, care mai aduce 250 de dolari pe luna. Niciodata noi, proprietarii, nu stim cum sunt folositi acesti bani.
Astfel, in 2008, televiziunea Telesport s-a numarat printre radiodifuzorii si companiile inscrise la licitatia pentru meciurile din Liga I, insa a pierdut licitatia, in favoarea tandemului Antena 1 - RCS&RDS.
Antena 3 informeaza: Isarescu, catre Boc: Romanii au suferit prea mult. Mai bine sufera politicienii Guvernatorul ii da sfaturi premierului.
google-analytics.com