Andrei Badin publica pe blog un text intitulat "As putea fi Evita Peron a Romaniei! Delirul Duduii la Televiziunea Poporului". Textul se refera la prestatia Elenei Udrea la OTV si il puteti citi in continuare.
'Duduia a prestat si ea la Televiziunea Poporului. Prilej de a face marturisiri. E fan OTV, lucru pe care il banuiam, ii da sms-uri lui Dan Diaconescu in timpul emisiunilor despre Elodia si ne-a promis o transmisie directa din vila pe care o imparte cu Dorin Cocos, una care nu prea se ridica la nivelul pretentiilor sale. Pasiunea pentru zero tv se poate regasi cred in fisa psihologica a Duduii, banuiesc cu mult mai multe detalii privind personalitatea sa.
Dezvaluirea bomba a venit insa mai tarziu. Elena Udrea se viseaza Evita Peron a Romaniei. Ne-a marturisit-o. Daca pot ceva pentru Romania pot fi si Evita Peron, a glasuit Duduia. Originalul argentinian s-a lansat in bordelurile de la Buenos Aires si a reusit sa il seduca pe ministrul apararii care mai apoi a ajuns presedinte. A fost considerata de unii piaza rea a Argentinei. Banuim ca Duduia nu s-a comparat cu Evita pentru prestatiile acesteia prin bordeluri.
Ci pentru ceea ce a devenit dupa aceea. Femeia care il tinea sub papuc pe presedinte si pe care numai moartea prematura a impiedicat-o sa devina liderul absolut al Argentinei. La Televiziunea boborului, Duduia ne-a spus, de fapt, ca are de gand sa tina sub papuc Romania. Si nu din postura de amanta sau nevasta de presedinte! Atentie la Duduia! Se pregateste de succesiune.'
Andrei Badin este jurnalist. A debut in 1990 in presa. Succesiv la Romania Libera, Evenimentul Zilei si Ziua. Pana in februarie 2007 seful sectiei investigatii-reporteri speciali de la cotidianul Adevarul iar in prezent Senior Editor Antena 3. Colaborator in acelasi timp la cotidianul Jurnalul National.