La emisiunea tv "Frumusete pe muchie de cutit", sub privirile a peste 1,6 milioane de romani, o femeie si-a regasit frumusetea, feminitatea, zambetul stralucitor si confortul increderii in sine.
Ligia, o femeie de 39 de ani imbatranita mult prea devreme de viata grea pe care a dus-o, de lipsurile materiale, dar si de neimplinirile sufletesti, a suferit o transformare de-a dreptul socanta.

1,6 milioane de telespectatori au urmarit miracolul

Emisiunea a tinut in fata televizoarelor, in minutul de aur 22:08, peste 1,6 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari.
Emisiunea prezentata la Pro Tv de Victor Slav a fost lider detasat de audieta pe intreg intervalul in care a fost difuzata (20.39-22:13). Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, "Frumusete pe muchie de cutit" a inregistrat o audienta medie de 6,8 puncte de rating si 19,3 % cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea 4,4 puncte de rating si 12,4 procente din cota de piata. Emisiunea de la Pro Tv a condus topul audientelor si pe publicul din mediul urban, cu o medie de 6,1 puncte de rating si 13,9 % cota de piata, fiind urmata de programele Antenei 1 cu 4,7 puncte de rating si 10,7 procente din cota de piata.

O femeie re-creata

Intalnirea Ligiei cu echipa emisiunii "Frumusete pe muchie de cutit" a avut drept rezultat o schimbare fizica enorma pentru cea care nu se mai simtea femeie de prea mult timp. Ligia a suferit o serie de interventii chirurgicale la nivelul abdomenului, al sanilor, a primit o noua dantura pentru ca nu mai avea decat trei dinti, buzele i-au fost refacute si, de asemenea, a scapat de ochelari in urma operatiei cu laser.
Aparitia Ligiei dupa toate aceste transformari miraculoase i-a socat pe toti cei dragi. Fetita sa si-a imbratisat cu lacrimi in ochi mama si nu contenea sa ii spuna cat de frumoasa este. La randul sau, sotul femeii s-a apropiat cu o emotie devastatoare de sotia sa si a marturisit ca nu ii vine sa creada cat de frumoasa este Ligia. A povestit cu ochii inlacrimati ca isi da seama acum cat de mult a gresit fata de sotia sa si ca, desi se teme sa nu o piarda, acum ca Ligia este o femeie increzatoare, puternica si, mai ales, extrem de frumoasa, este pregatit sa faca totul pentru sotia si familia sa.

Obeza de 125 kg - un cosmar uitat

Cand a venit la "Frumusete pe muchie de cutit" Ligia marturisea despre sine ca a ajuns "in ultimul hal". Se simtea complexata, iar durerea ca toate usile i se inchideau din cauza defectelor fizice evidente o macina. Viata ei a fost un lung sir de suferinte si toate nereusitele si dezamagirile ei aveau ca punct de plecare aspectul fizic. Greutatile sale au inceput inca de pe vremea cand avea numai 8 ani, atunci cand tatal sau a decedat.
Tot la acea varsta a inceput pentru ea si lupta cu kilogramele: devenise obeza si a continuat sa se ingrase pana la varsta de 24 de ani, cand ajunsese sa cantareasca 125 kg. Ligia s-a ambitionat sa slabeasca prin infometare, pana a juns la greutatea pe care o are si acum. Insa in urma acestei slabiri considerabile, cantitatea de calciu din organism a scazut foarte mult si i-a afectat dintii. In timp, a ajuns sa nu mai aiba aproape nici unul. Pentru ca mama ei nu avea decat o pensie de boala, care nu-i ajungea nici pentru medicamente, Ligia a lucrat pe timpul vacantelor la o ferma si nu a refuzat nici o slujba "umila" pentru a-si ajuta familia.
Cu toate astea, a terminat cu medie mare un liceu de prestigiu din Cluj, obtinand o calificare de secretar stenodactilograf, dar nu a profesat niciodata, chiar daca si-a dorit, pentru ca nimeni nu avea nevoie de o secretara obeza. Cel mai mare regret al sau este faptul ca nu a putut urma o facultate. Acum, dupa transformarea miraculoasa pe care a suferit-o, Ligia a marturist ca in sfarsit i s-a implinit visul si ca se simte increzatoare si fericita, dornica sa ia viata in piept, de data asta cu alte forte.