Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.59 secunde)
Ministerului Comunicatiilor i-a venit ideea sa avertizeze populatia prin mesaje scrise pe telefonul mobil (SMS) in situatii de urgenta. Probleme ar putea sa apara in zonele afectate de calamitati naturale.
Aderarea la UE aduce romanilor polite RCA mai scumpe cu 40%. Pentru a fi valabile pe teritoriul statelor membre, asigurarile vor ingloba actuala Carte Verde.
Incalzit de cele peste 35 de grade Celsius, litoralul sudic a fost asaltat zilele acestea de un numar neasteptat de mare de turisti.
Timp de 15 ani, politistii doljeni din mediul rural au facut rondurile de zi sau noapte pe jos, cu bicicleta, cu calul sau cu Daciile personale.
Pe langa accidentele de circulatie, soferi bauti, centuri de siguranta nepurtate si alte asemenea, de se ia cu mainile de par cand trebuie sa iasa in strada, Politia Rutiera mai are, de cateva luni, o alta "atributiune".
Daca sunteti un mare admirator al filmelor de actiune, inseamna ca sunteti obisnuiti sa vedeti masini ciocnindu-se in aer sau explodand in urma unor accidente spectaculoase.
Moda europeana, in special italiana, isi face simtita prezenta si in cazul asigurarilor CASCO de pe piata romaneasca. Astfel ca, valoarea primelor se va calcula si in functie de caracteristicile conducatorilor auto si vor fi individualizate.
Cand riscurile de accidentare la locul de munca nu sunt acoperite prin mijloace tehnice de protectie colectiva sau prin alte procedee de organizare a muncii, semnalizarile de securitate sau de sanatate vor salva vieti.
Inspectorii de munca galateni au luat la bani marunti, in zilele de 27- 28 iulie, firmele din domeniul constructiilor pentru a depista cazurile de munca fara forme legale precum si modul de respectare a prevederilor legate de protectia muncii.
Constructorul KIA a adus imbunatatiri modelului Sorento, care poate fi achizitionat la preturi sub 30.000 de euro. Masina se bucura de un mare succes pe piata europeana, devansand marci celebre din clasa sa, precum Honda, Toyota si Nissan.
Viata de siderurgist nu e usoara, mai ales dupa autodisponibilizarile din ultimii 3 ani, desi un loc de munca in Combinat este rivnit de multi dintre galatenii aflati in cautarea unui job.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
Incepind cu 1 octombrie angajatorii vor fi obligati sa intretina si sa verifice periodic echipamentele si dispozitivele destinate prevenirii si eliminarii pericolelor la locul de munca, in scopul protejarii salariatilor.
Destinat pietei europene, Noul Colt a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva in primavara anului 2004.
In cazul accidentului colectiv, petrecut pe 28 iunie, procurorii au inceput urmarirea penala a patru persoane. Acestea lucreaza la Fabrica de Oxigen nr.
Patronii unor societati ignora legislatia muncii. Lucratorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Valcea au mari batai de cap atunci cand vine vorba de depistarea si sanctionarea unor astfel de abateri.
Ponderea autovehiculelor asigurate RCA a crescut in urma spotului TV difuzat in iunie si iulie. Astfel, la sfarsitul campaniei publicitare, 87% dintre autovehiculele inmatriculate in Romania erau asigurate RCA.
Autoritatile din orasul Aninoasa, din Valea Jiului, vor sa puna in practica un proiect inedit de turism subteran. Inceperea lucrarilor este prevazuta pentru anul viitor, mina Aninoasa urmand sa fie prima mina din Romania transformata intr-un muzeu, la finalul procesului de inchidere si ecologizare, potrivit Mediafax.
Sumele minime pe care vor fi obligati sa le plateasca asiguratorii dupa 1 ianuarie 2007 in cazul politelor RCA vor fi de 100.000 de euro pentru daune materiale, respectiv 350.000 de euro pe persoana in caz de vatamari corporale, a anuntat Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Agentia de rating Moody's a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca a imbunatatit ratingul pentru imprumuturile pe termen scurt si lung in valute sau moneda locala ale Romaniei la nivelul Baa3/P-3, cu perspectiva stabila.
google-analytics.com