Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.51 secunde)
amosnews.ro: Axa Washington-Chisinau-Moscova (Autor: Adrian SEVERIN) Ambasadorul James Pettit nu este un diplomat amator si nici un diplomat rebel uitat de centrala la granita cu desertul tatarilor.
AMOSNEWS informeaza: Statele Unite si-au gasit un nou aliat strategic? (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
AmosNews/ Punctul pe Y: KO-ul lui Dragnea (Autor: Octavian ANDRONIC) Dupa ce a ascultat - ridicand doar din sprancene - numele pronuntat de Dragnea ca premier propus de alianta, Iohannis ar fi avut de facut un singur lucru:
AmosNews: Cutremur urmat de tsunami (Autor: Octavian ANDRONIC) Cutremurul care a zguduit PSD si ALDE avut si o urmare: tsunami-ul care l-a trimis pe Dragnea la puscarie, dupa cam atat de mult si-au dorit Iohannis si acolitii sai.
Pentru reamenajarea canalului Sulina, dupa scoaterea la suprafata a epavei Rostock, statul va aloca 76 milioane de euro. De ieri, au inceput lucrarile pentru ranfularea navei ucrainene, pentru care guvernul si Banca Europeana de Investitii au alocat fonduri in valoare de cinci milioane de euro.
Dintre cele 320 de cladiri din tara, unele dintre ele declarate monumente istorice, care ar putea pica la primul cutremur de anvergura, pentru doar 84 s-au “gasit“ fonduri pentru reabilitare.
Costul asigurarii obligatorii auto, cunoscuta si sub numele de RCA, va creste anul viitor cu maximum 50%, conform ultimelor calcule facute de autoritatea de reglementare si control de pe piata asigurarilor.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
Potrivit raportului Bancii Mondiale, 2004 a fost un an infloritor, cel mai bun din ultimii 30 de ani. Comertul mondial va fi crescut cu peste 10%, alimentind o crestere mondiala medie de peste 4%.
Unitatea 1 a Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda s-a oprit ieri, la ora 2.47, prin declansarea automata a sistemului de oprire rapida, din cauza nivelului scazut al apei intr-unul dintre cei patru generatori de aburi.
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. Cauzele sunt diverse:
Daunele platite in 2004 de societatile de profil din asigurari directe au depasit 13.100 miliarde de lei, in urcare cu 57% fata de 2003, ritmul fiind superior cresterii pietei asigurarilor, situat la 30%, a declarat presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Nicolae Crisan.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Cota de prima pentru RCA ar putea fi in 2006 cu 30% mai mare decit in 2005, sau poate chiar mai ridicata.
çn Romania sunt omologate doar 30 de partii de schi, unde turistii pot fi asigurati in caz de accidente, dintre cele 120 cate exista in prezent, desi avem legi si programe de dezvoltare a turismului montan, rezulta din datele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
In Romania, peste 60% din produsele de pe piata sunt contrafacute. Asa arata statisticile organismelor de monitorizare si lupta impotriva contrafacerilor.
In Romania se vor schimba conditiile pentru asigurarile auto - asa numitele asigurari civile obligatorii. In stabilirea sumei platite ca asigurare se va tine seama de mai multe criterii incepind de la virsta celui asigurat pina la istoria "rutiera " a acestuia.
Guvernul a decis sa mareasca semnificativ amenzile pentru cei care circula fara Raspunderea Civila Auto (RCA) sau fara Inspectia Tehnica Periodica (ITP).
Situatia economica din Romania a fost determinata si de reforma de la sfirsitul anului 2004, care a determinat cresterea deficitele externe si a creat greutati in atingerea tintei de inflatie, a ieri, analistul economic, Daniel Daianu.
google-analytics.com