Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (3.37 secunde)
Guvernul se va intalni vineri, in sedinta speciala, pentru a discuta proiectul de buget pentru 2007. Conform proiectului, cele mai mari sume vor fi alocate Educatiei, Sanatatii, Agriculturii, Transporturilor si Apararii.
Explozia unei magistrale de gaze pe 27 ianuarie 2006, in cartierul Lapus, a distrus un punct termic a carui refacere a costat Termoficarea cinci miliarde.
Cazul de fata este un exemplu tipic despre cum reusim noi, romanii, sa se complicam inutil viata. Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
Anul viitor trebuie sa ne asteptam la o crestere a preturilor in constructii, a declarat Adriana Iftime, directorul general al Patronatului Societatilor din Constructii (PSC).
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom.
In contextul in care proaspetele mamici sunt din ce in ce mai atasate de locul de munca, ideea de "mamici de ocazie" se incetateneste din ce in ce mai mult si in Romania, plasarea de bone devenind o afacere cu potential.
Tintele companiilor de asigurari sunt persoanele cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, mult mai dispuse sa incheie o polita.
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat mentinerea autorizatiei de practicare a asigurarii obligatorii de raspundere civila auto valabile de la 1 ianuarie 2007 pentru urmatoarele societati:
Reprezentantii companiilor de asigurare sustin ca exista multe neclaritati in privinta constatului amiabil si nu stiu cum vor aplica aceasta prevedere pentru ca legislatia din Romania nu este integral armonizata cu cea europeana.
1 ianuarie 2007 aduce romanilor, o data cu aderarea la UE, si schimbari importante in sectorul economic. Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
Subventia de 20%, acordata de stat tinerilor care isi construiesc o locuinta, va fi oferita doar daca metrul patrat va costa intre 400 si 480 de euro.
Pe langa amenda usturatoare, soferilor fara RCA li se retin atat numerele de la masina, cat si certificatul de inmatriculare.
Omniasig si Asirom isi disputa contractul de asigurare a parcului auto al RAT Craiova. Contestatia depusa de Asirom a fortat mana regiei si numai decizia Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor, asteptata la sfarsitul lunii in curs, poate clarifica problema.
Zi de zi, de luni pana vineri inclusiv, intre 10.00 si 17.00, la Asociatia pentru Protectia Cetateanului (APC) vin oameni nu doar din Bucuresti, ci si din provincie.
Ministerul Sanatatii Publice (MSP) intentioneaza sa introduca fier si acid folic in faina destinata consumului uman de pe piata interna pentru a preveni anemia, rata accidentelor cardiovasculare, precum si pentru a spori productivitatea muncii.
In timp ce polita RCA ramane la acelasi pret, luna urmatoareĀ  va aduce o majorare cu 10 - 20% a asigurarii Casco.
SC Apa Canal si SC Termsal SA Tecuci conduc detasat in topul debitorilor la Directia Apelor Prut, institutia avind de incasat de la cele doua societati peste 680.000 lei, reprezentind contravaloarea serviciilor pentru alimentari cu apa, evacuari de ape uzate in cursurile de apa, dar si alte prestatii.
google-analytics.com