Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.73 secunde)
Volvo a lansat oficial noul XC70 o data cu deschiderea Show-ului Auto de la Geneva. Masina se afla la a treia generatie si este deja un brand recunoscut pentru versatilitate si eleganta in randul modelelor crossover.
O firma care sa ofere consultanta si o expertiza tehnica a automobilului inainte de tranzactionare, intr-un oras precum Craiova, unde circula zilnic aproximativ 90.000 de masini, poate fi o afacere care sa aduca un profit frumos, dat fiind faptul ca piata de profil este neocupata.
Auto Italia, importatorul marcii SsangYong, a lansat oficial in Romania automobilul de teren SsangYong Actyon, modelul cu cele mai mici dimensiuni din gama marcii sud-coreene.
Pescuitul unor specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in bazinele piscicole naturale se va interzice pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie - 7 iunie inclusiv, potrivit unui ordin al ministrului agriculturii.
Grupurile de interese din randul furnizorilor de echipamente pentru Unitatea II a Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavoda atenteaza la siguranta nucleara prin livrarea unor tevi de o calitate mai mult decat indoielnica care au fost deja instalate la echipamente de prima importanta ale Reactorului nr.2.
Salariatii ar putea plati din 2008 cu 6% mai putin la contributiile sociale, in paralel cu o scadere cu 2% a fiscalitatii pentru angajatori.
Programul de stimulare a innoirii parcului auto national cunoscut si sub denumirea de "Programul Rabla" va fi continuat si in acest an.
Avem cel mai mic parc de autovehicule, dar suntem fruntasi la daune. Asiguratorii romani parcurg o etapa dificila.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
Nalba SA Galati, dealer Dacia, are acum un nou showroom, situat pe str. Brailei nr. 219, la iesirea din Galati spre Tecuci.
iConducerea Mittal Steel intentioneaza sa deruleze o serie de proiecte in domeniul protectiei muncii care au ca obiectiv principal reducerea numarului de accidente de munca si in special a celor mortale.
In scopul asigurarii protectiei vietii, sanatatii si securitatii consumatorilor, precum si a intereselor economice ale acestora, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor asigura primirea reclamatiilor prin intermediul CALL CENTER - serviciu de permanenta, cat si prin Oficiul pentru Protectia Consumatorilor Bihor.
Sindicalistii nu au precizat motivele pentru care sint interesati sa participe la verificarile intreprinse de ITM, dar sustin ca ar fi bine sa ia parte la intocmirea tematicilor de control.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Numarul accidentelor provocate in ultima vreme de motoscutere a crescut alarmant, dar acest fapt nu constituie o problema prea mare pentru amatorii de plimbari pe doua roti.
Cu toate ca bancile nu incurajeaza intarzierile la plata ratelor, rau-platnicii nu trebuie sa intre in panica deoarece pot contracta credite.
google-analytics.com