Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.56 secunde)
O localnica din comuna gorjeana Baia de Fier a achizitionat caietul de sarcini al Uzinei de reparatii UREX Rovinari, pentru a putea participa la licitatia programata pentru 3 februarie.
Ministerul Finantelor Publice a dat publicitatii proiectul de lege privind armonizarea TVA ce urmeaza sa fie dezbatut in sedinta de Guvern.
Dupa aderare, contributiile pe care o firma le datoreaza pentru angajatii ei vor fi platite in tara unde acestia lucreaza.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Politele RCA nu acopera in totalitate pagubele produse tertilor. Ca sa stea linistiti, soferii ar trebui sa puna cateva milioane de lei deoparte pentru cazuri neprevazute.
Pentru a reduce numarul soferilor care nu au asigurari obligatorii de raspundere civila auto (RCA), Politia va efectua mult mai multe controale in trafic, care au scopul depistarii "ilegalistilor", ne-a declarat Mihail Tecau, directorul Departamentului Asigurari Obligatorii din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
Computere "ultimul racnet", scaun ergonomic si ecran circular... Bolizii viitorului sunt un birou-laborator pe patru roti, care primesc si trimit imagini din orice colt al planetei, gratie unei conexiuni prin satelit.
Cetatenii romani indreptatiti sa primeasca despagubiri in urma unor accidente de circulatie suferite pe teritoriul unui stat membru UE vor putea primi daune de la o institutie romaneasca, in cazul in care asiguratorul persoanei vinovate de accident nu achita suma respectiva in termen de trei luni.
Pentru un numar de sapte boli cronice, altele decat cele patru de pana acum, se introduce obligativitatea scaderii adaosurilor comerciale, prin negociere, la medicamentele folosite in tratamentul acestor afectiuni, precizeaza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Celebra replica "pare un Pom de Craciun" devine mai mult decat o simpla comparatie. Din Japonia soseste prima motocicleta fosforescenta, care lumineaza precum un licurici.
Companiile care incheie asigurari auto platesc anual miliarde de lei ca despagubiri pentru pagubele produse de carute sau animalele lasate nesupravegheate.
Mai multi fosti directori si reprezentanti ai structurilor de conducere din cadrul Companiei Nationale a Huilei Petrosani au fost trimisi in judecata de actuala conducere a CNH, dupa ce li s-a imputat depasirea nejustificata a convorbirilor de pe telefoanele mobile de serviciu.
Politele auto incheiate in 2005 au insemnat doua treimi din volumul primelor subscrise pe segmentul asigurarilor generale. Piata romaneasca a asigurarilor auto va depasi un miliard de euro in 2006.
Spitalul de Urgenta Craiova e de multe ori gazda unui spectacol nu tocmai placut: oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Licitatiile pentru concesionarea in regim de inchiriere a sectoarelor de plaja au iscat anul acesta multe scandaluri, care au avut la baza proasta organizare a acestora, dar si modul de desfasurare a lor.
Compania DuPont si Rompetrol Rafinare au semnat un contract de consultanta in domeniul securitatii in munca. Astfel, Rompetrol continua demersul de a reduce la zero accidentele de munca prin adoptare a celor mai bune practici in domeniu.
google-analytics.com