Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.42 secunde)
RTV.NET: UPDATE 16.25 Congresul PSD a fost deschis de un discurs sustinut de premierul Victor Ponta, liderul partidului:
Gabriela Firea, senator PSD de Ilfov, a sustinut o declaratie politica intitulata: O zi libera pentru sanatatea copiilor nostri Romania se confrunta cu numeroase probleme de sanatate a copiilor, in special in cazul celor foarte mici.
Moshemordechai: Valerica, sef la garderoba Asta e exact genul de stire pe care, daca incerci sa o comentezi serios, pe ton grav, risti sa te faci de rahat.
AmosNews: Antonescu, despre "chiloteii tremuranzi" la prezidentiale si increderea in Ponta Antonescu: Am incredere mai mica in Ponta; Ponta:
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Codul Rutier: Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Revansa Am toate motivele sa cred ca prosteala asta cu "Uniti, salvam orice!" nu are legatura, in realitate, nici cu Rosia Montana, nici cu gazele de sist, nici cu nasterea unei "constiinte ecologice", nici cu altceva.
Gandul:
Senatoarea GABRIELA FIREA a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Violenta in familie exista, chiar daca vrem sau nu sa recunoastem!" , pe care o puteti citi in continuare.
Radu Tudor: STS, anchetat de Comisia de aparare din Senat Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca va propune audierea in acest for a reprezentantilor institutiilor cu responsabilitati in interventia dupa accidentul din Apuseni si analizarea modului in care si-au indeplinit atributiile.
Jurnalul National : Tara care bajbaie (Autor: Dan Constantin) "Avionul doctorilor" a dat un diagnostic dur pentru pacientul Romania.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Prioritati legislative", pe care o puteti citi in continuare. Dupa aceasta vacanta parlamentara, iata-ne din nou in fata a numeroase legi si aspecte ce trebuiesc rezolvate.
Mariana Campeanu si-a depus demisia din functia de ministru al Muncii, dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
AmosNews: Sfidarea prezidentiala (Autor:
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro:
CorectNews: VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata: Interzicerea fumatului -alinierea tarii noastre la standardele europene. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Punctul pe Y. Balamaua indispensabilului Oprea scartaie! / amosnews.ro / Autor: Octavian ANDRONIC De la faza de dinaintea accidentului motociclistului din coloana oficiala si incendiul de la Colectiv, pana ieri partidul interesului national a pierdut jumatate din efectiv!
C.T. Popescu, despre candidatura lui Marian Munteanu: Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
AmosNews: Punctul pe Y. Starea partidelor (Autor: Octavian ANDRONIC) Unicul barometru al starii partidelor il reprezinta alegerile. Intre ele putem afla, din sondaje, doar variante mai mult sau mai putin interesate - in functie de cine comanda sondajul.
google-analytics.com