Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (2.01 secunde)
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului.
Aflat intr-o vizita oficiala la Washington, presedintele Traian Basescu le-a cerut americanilor sa creasca asistenta financiara pentru Armata romana la 50%, sa asigure logistica pentru trupele romanesti din Irak, sa solutioneze corect cazul Teo Peter si sa dea drumul la vize.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri.
Marian Popa continua razboiul pe care l-a inceput in Consiliul Local. Omul politic a cerut ieri ajutorul celor mai grei politicieni din oras.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici.
Conservatorii galateni au iesit ieri in prima linie pentru a apara numele si onoarea presedintelui lor, Eugen Durbaca. Consilierul judetean PC Adelina Hristea a fost trimisa ieri in conferinta de presa de conducerea partidului pe care il reprezinta pentru a apara onoarea presedintelui Eugen Durbaca.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, sustine ca "cel putin doi fosti premieri", ministri, precum si membri din conducerea UDMR vor fi "loviti", pana in toamna, de dezvaluirile CNSAS care vor confirma colaborarea lor cu fosta politie politica.
Liderul democrat Emil Boc sustine ca alegerile anticipate nu pot fi declansate in acest moment, pentru ca este prioritara integrarea in Uniunea Europeana.
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Incepand de ieri, Codul Penal modificat la insistentele ministrului Justitiei, Monica Macovei, dezincrimineaza infractiunile de insulta si calomnie, prevazute in articolele 205 si 206, infractiuni aflate inca din anii '60 in acesta.
Presedintele Traian Basescu se afla pe primul loc in top in preferintele romanilor, daca ar avea loc peste cateva zile alegeri prezidentiale anticipate.
CNSAS a confirmat ieri faptul ca presedintele Traian Basescu nu are dosar la SRI. Informatia este urmarea unei petitii depuse de fostul presedinte Emil Constantinescu.
Directorul societatii Apa-Canal a acuzat municipalitatea galateana ca are ochi si suflet doar pentru Apaterm. Din acest motiv este decis sa nu mai faca restructurari de personal in unitatea pe care o conduce.
Fost ministru de Finante, senatorul liberal Ionut Popescu a declarat ca va propune Executivului reducerea cu 7% a contributiilor platite de angajatori si salariati de la 1 ianuarie 2007.
Deputatul liberal Horatiu Buzatu, precum si Mihai Zdreala, membru de partid, si Constantin Savu, simpatizant, s-au imbracat ieri, 23 august, in cadrul unei conferinte de presa, in pionieri si au adus doua steaguri:
Partidele politice prezente in Consiliul Local Craiova nu s-au inteles in privinta componentei Consiliilor de Administratie de la regiile autonome, desi ieri membrii acestor organisme urma sa fie validati in sedinta ordinara a legislativului.
Statele Unite au propus Japoniei livrarea a 80 de rachete antiracheta de tip Patriot, dupa testele cu rachete nord-coreene de la inceputul lunii iulie, a anuntat, ieri, agentia de presa nipona Kyodo.
Nume si prenume: Aramaa Iulian - Nicusor Data si locul nasterii: 13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
Plangerea lui Adrian Nastase impotriva procurorilor care au cerut Politiei sa caute in casa lui obiecte din comoara "Aurul Dacilor" ar putea fi clasata.
google-analytics.com