Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (1.46 secunde)
Pentru a-si plati datoriile de 60 de miliarde de lei, RAADPFL Craiova a decis sa contracteze un imprumut bancar, in luna iunie.
In urma unei decizii a Curtii de Apel Constanta, decizie pronuntata in data de 22 mai anul curent, Consiliul Judetean Constanta este obligat sa plateasca suma de 1.092.744.726 de lei vechi catre Institutia Prefectului judetului Constanta, sustine prefectul Danut Culetu.
Secretarul executiv al PSD, Ana Birchall, a solicitat demisia ministrului Educatiei, Mihail Hardau, pentru nerespectarea promisiunilor si i-a daruit simbolic un urs de jucarie care functioneaza pe principiul hopa-mitica si care ar reprezenta comportamentul ministrului fata de educatie.
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
Consilierul judetean liberal Victor Manea a declarat ieri ca refuza sa fie martor la neregulile comise de Partidul Social Democrat in Consiliul Judetean Constanta.
Refacerea Planului Urbanistic General al localitatilor nu ii intereseaza prea mult pe edilii doljeni. In ultimii ani, doar primarii dornici de colectarea unor taxe mai mari au alocat bani pentru PUG-uri noi.
Consiliul Judetean Constanta si organizatia judeteana a Partidului Social Democrat au reactionat prompt la declaratiile ministrului Mediului, Sulfina Barbu, potrivit carora vina pentru situatia catastrofala a plajelor apartine fostei guvernari.
Cu toate ca majoritatea romanilor sunt nemultumiti de nivelul de trai asigurat de actuala guvernare, potrivit unui sondaj INSOMAR, acestia prefera sa fie guvernati de Alianta PNL-PD si il pastreaza pe Traian Basescu pe prima pozitie la capitolul personalitati politice.
Nici nu s-au linistit bine lucrurile in cadrul organizatiei locale PNL Dabuleni, ca apele sunt din nou tulburate de declaratiile de week-end ale deputatului PNL de Dolj, Horatiu Buzatu.
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
RAADPFL Craiova a fost vizitata saptamana trecuta de compartimentul audit al primariei. In urma controlului, functionarii au descoperit ca regia a cumparat rasaduri de flori, de la terti, pe care le-a revandut municipalitatii, desi avea altele in stoc.
Pentru prima oara in istoria parlamentarismului romanesc, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Iulian Galca, a prezentat ieri in fata Senatului si Camerei raportul de activitate pe 2005 al institutiei pe care o conduce si raportul privind starea Justitiei.
Liberalii si social-democratii, dar si radicalii din UDMR au criticat ieri dur raportul Consiliului Suprem de Aparare a ¥arii (CSAT) si, prin ricoseu, pe presedintele Traian Basescu.
Institutul pentru Politici Publice a prezentat un studiu in care se arata ca absentele deputatilor de la sedintele de plen sau din comisii sunt motivate la cerere, indiferent daca exista sau nu motive legitime si chiar si in cazul in care nu sunt oferite nici un fel de justificari.
PRM a sarbatorit sA¢mbata cu muzica, baloane, medalii si artificii 15 ani de la crearea partidului cu acelasi presedinte in fruntea sa si tot in Opozitie.
Fostul presedinte Emil Constantinescu se va prezenta astazi la CNSAS "pentru a-si oferi sprijinul" in sustinerea acuzatiilor privitoare la posibila colaborare cu Securitatea a presedintelui Traian Basescu.
Coalitia nu mai functioneaza sub nici o forma, cele patru partide componente votand de fiecare data dupa propriile interese.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Viceprimarul comunei Corbu, Marian Galbinasu, actualmente candidat din partea Aliantei PNL-PD la functia de primar al acestei localitati, este angrenat intr-o lupta crancena, in justitie, pentru a readuce in patrimoniul Primariei suprafetele din Grindul Chituc care au fost smulse ilegal.
google-analytics.com