Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (3.94 secunde)
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri ca, in acest moment, alegerile anticipate nu mai sunt o "tinta" pentru democrati si ca acestea trebuiau declansate in 2005.
Consilierii judeteni ai PD, PNL, PRM si PC Olt au absentat ieri de la sedinta lunara a institutiei, intr-o prima actiune care face parte din planul sefilor celor patru partide de a-l schimba din functie pe presedintele Jenel Copilau.
UE impune statului roman un pret de achizitie de 101,31 euro pe tona de grau, sub nivelul actual al pietei.
Membrii Comisiei SRI urmeaza sa-l audieze pe fostul director al Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, in cadrul anchetei privind elucidarea circumstantelor care au dus la plecarea lui Omar Hayssam din tara, data exacta a audierii urmand a fi stabilita in zilele urmatoare.
Incompetentii si indisciplinatii din administratia publica doljeana pot sa-si vada linistiti de ale lor, fiindca vizitele la casieriile bugetelor locale le sunt asigurate pe viata.
Senatorul PSD, fost ministru al Justitiei, a anuntat ieri, in plenul Camerei Superioare a Parlamentului, ca a demisionat din PSD, afirmind ca ar fi trebuit sa faca acest gest inca din anul 2003.
Forumul Civic al Romanilor din Harghita si Covasna solicita partidelor de la putere si din opozitie sa nu voteze in Parlament proiectul legii Statutului minoritatilor in forma sa actuala.
Crestin democratii revin la vechea denumire a formatiunii politice - Partidul National ¥aranesc Crestin si Democrat -, a anuntat ieri la Deva presedintele organizatiei judetene Hunedoara a PN¥CD, Emil Danci.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu l-a eliberat ieri surprinzator din functia de secretar de stat pentru Afaceri Globale in MAE pe Teodor Baconschi, un apropiat al ministrului Razvan Ungureanu si nu numai.
Generalul Eugen Badalan a predat aseara mandatul de sef al Statului Major al Fortelor Armate viceamiralului Gheorghe Marin. La ceremonie a participat presedintele Train Basescu, care a tinut sa precizeze ca, in pofida celor intamplate, el contina sa aiba incredere in militarii romani.
Discutiile despre anticipate continua sa nasca tensiuni in interiorul Aliantei D.A. Premierul Tariceanu anunta ca in 2007 nu vor exista alegeri anticipate, iar secretarul de stat Mircea Toader il considera pe liberal "mic" in ceea ce priveste activitatea politica.
Comisia Europeana va recomanda maine aderarea Romaniei si Bulgariei la UE la 1 ianuarie 2007, insa ia in calcul activarea clauzelor de salvgardare in cazul in care cele doua tari nu vor continua reformele - relateaza agentia France Presse, citata de Hotnews.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat la Iasi ca fostul secretar de stat Teodor Baconschi ar putea reprezenta Romania "intr-o tara importanta in politica internationala".
14 consilieri municipali au semnat, in calitate de initiatori, un proiect de hotarare al carui temei legal sta intr-o ordonanta si o lege abrogate.
Dupa cum a promis saptamana trecuta, seful statului a transmis luni presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului propunerile pentru functia de directori ai SRI si SIE.
Sapte formatiuni politice din Craiova figureaza cu datorii la chirie pentru sediile atribuite de municipalitate, desi suma perceputa este de 7.000 de lei vechi pe metrul patrat pe luna.
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Romania a reusit sa ajunga Bulgaria din urma, ba chiar sa o si intreaca in procesul integrarii, asta dupa ce, in ianuarie 2005, evaluarile europene indicau exact pe dos.
google-analytics.com