Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (1.85 secunde)
Ministrul secretar de stat din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Lucia Varga, a participat ieri la intalnirea comandamentului litoral, pentru a urmari felul in care este aplicata strategia guvernamentala referitoare la turismul de pe malul Marii Negre.
Cheltuielile cu publicitatea ale Guvernului Romaniei au scazut de la 14,7 milioane de euro in 2004, la numai 3 milioane in 2005, in urma demersurilor societatii civile pentru transparentizarea si atribuirea echitabila a contractelor de reclama guvernamentala.
Prefectura Dolj a decis sa le aplice comisiilor locale de aplicare a Legii nr. 247/2005, privind reforma in domeniul proprietatii si justitiei, "clauza de salvgardare" dupa ce juristii prefecturii au descoperit numeroase greseli de aplicare a legii facute de membrii acestor comisii.
"Penalizarile pentru firmele care depasesc termenele contractuale prevazute pentru finalizarea lucrarilor de infrastructura finantate din fonduri publice vor fi majorate semnificativ.
Concluziile unui studiu publicat ieri de Gallup Romania la cererea Fundatiei Horia Rusu arata ca romanii au o perceptie confuza in legatura cu capitalismul, apreciind valori precum libertatea si bunastarea economica, dar in acelasi timp sustinand etatismul si egalitarismul.
Peste 50 de deputati au semnat un memoriu adresat Curtii Constitutionale si Secretariatului General al Camerei Deputatilor, in care semnaleaza "grave vicii de constitutionalitate" in Legea Camerelor de Comert si Industrie.
Parlamentul luxemburghez a ratificat in cursul zilei de vineri, in unanimitate, Tratatul de Aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana.
Deputatii UDMR au amenintat ieri ca boicoteaza lucrarile Camerei, inclusiv votarea Codului Fiscal, pentru ca le-a fost respinsa solicitarea de a se dezbate in plen Statutul minoritatilor nationale, chiar daca nu a fost intocmit un raport de catre cele trei comisii sesizate.
In timp ce autoritatile judetene se plangeau de timpul scurt pe care il au la dispozitie pentru construirea retelei de drumuri a Noului Rast, comisia de licitatie din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Dolj a ales oferta unei firme de proiectare cu cel mai lung termen de executie.
130325/11.05.2004, care are numarul unic 1369/P/2004 si care se afla in evidentele Parchetului Medgidia. ... In acest sens s-a inceput urmarirea penala la data de 25.05.2006, iar dosarul se afla in lucru la Serviciul Cercetari Penale al IPJ Constanta.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Ploile abundente, gerul si Dunarea au calamitat aproximativ 12.000 de hectare de culturi, majoritatea cu grau. Pentru suprafetele calamitate de Dunare, producatorii agricoli vor primi despagubiri in valoare de 70% din cheltuielile efectuate cu respectivele culturi.
Senatorul independent de Caras-Severin, Ioan Talpes, a anuntat ieri la Resita constituirea grupului de initiativa pentru lansarea Uniunii Populare Social Crestine (UPSC), partid de orientare crestin-democrata.
Fostul consilier prezidential al lui Ion Iliescu, Ioan Talpes, a decis sa renunte la statutul de senator independent si a reusit performanta de a crea un nou partid parlamentar.
Consilierul judetean liberal Victor Manea a anuntat ieri ca noul sau scop politic este instaurarea votului uninominal, prin care fiecare om este liber sa-si aleaga politicianul favorit si nu o lista impusa de un partid, lista pe care se strecoara de fiecare data o majoritate de rebuturi.
Cheltuielile de protocol si "casnice" ale autoritatilor judetene se incadreaza perfect in sintagma "buget de austeritate". Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
Era tehnologiei informatiei si a comunicarii merge paralel cu administratia publica locala din Dolj. Inainte de anul aderarii Romaniei la structurile europene, primariile din judet care au site propriu pot fi numarate pe degete.
google-analytics.com