Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (4.26 secunde)
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a fost desemnat sambata "Cetatean de Onoare" al comunei Cumpana, in cadrul unei festivitati in care i-a fost inmanata si "Cheia comunei".
Piata materialelor de constructii si a imobilelor ar putea creste spectaculos in urmatoarele cateva luni, daca estimarile specialistilor in domeniu se confirma.
Subofiterului SPP aflat la volanul masinii apartinand Administratiei Prezidentiale care a accidentat, marti, o femeie, in zona Romexpo, i s-a intocmit un dosar penal care va fi inaintat Parchetului Militar.
Pentru ca perioada rece se apropie, iar problemele legate de acoperirea subventiei si a costurilor pentru incalzire vor da din nou batai de cap autoritatilor locale, senatorul PSD Adriana Ticau a adresat o interpelare ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei solicitind o serie de lamuriri asupra acestor aspecte.
Alianta PNL-PD continua sa creasca in topul preferintelor electoratului, in timp ce PSD inregistreaza cea mai scazuta cota din acest an.
Liberalii gaalaateni nici nu vor saa audaa de alegeri anticipate. Anuntul a fost faacut ieri de deputatul PNL Emil Strungaa.
Liberalii gaalaateni nici nu vor saa audaa de alegeri anticipate. Anuntul a fost faacut ieri de deputatul PNL Emil Strungaa.
Liberalii gaalaateni nici nu vor saa audaa de alegeri anticipate. Anuntul a fost faacut ieri de deputatul PNL Emil Strungaa.
Social-democratii galateni, la fel ca si cei din intreaga tara, au iesit in strada pentru a imparti cetatenilor brosuri ce cuprind faptele si minciunile guvernarii PNL-PD.
Presedintele local al Partidului Noua Generatie, Adrian Smarandoiu, l-a atacat dur pe deputatul PNL Emil Strunga dupa ce acesta din urma a declarat recent ca PNG nu ar trebui sa-si dea cu parerea in chestiuni ce tin de actul guvernarii.
Desi liderul liberalilor vranceni, Nini Sapunaru, anunta vineri ca este posibila ruperea Aliantei la nivelul judetului Vrancea, dupa o noapte de sfatuiala, Delegatia Permanenta judeteana a PNL a decis sa nu rupa protocolul, dar sa intrerupa colaborarea cu democratii pana cand acestia vor demonstra ca sunt impotiva lui Oprisan.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, nu se teme ca ar putea avea un rival pe masura pentru sefia partidului. El a afirmat ca spera sa aiba un contracandidat la alegerile pentru presedintia PSD, care ar trebui sa se desfasoare anul viitor, in discutie fiind senatorul Sorin Oprescu.
Directia Apelor Jiu a emis, in perioada 2000 - 2005, mai multe ordine de compensare de datorii catre diverse societati, incalcand legea, au concluzionat controlorii financiari ai Camerei de Conturi, care au verificat recent activitatea institutiei.
Consiliul Judetului a fost tinta a nu mai putin de 88 de petitii din partea cetatenilor judetului Galati. In primele sase luni ale acestui an 85 dintre cele 88 de petitii ajunse la CJ Galati au fost rezolvate, alte 3 fiind in curs de solutionare.
Comisia SRI a finalizat raportul referitor la Omar Hayssam, in care se arata ca SRI nu este responsabil de disparitia sirianului, pentru ca DIICOT nu a mai solicitat Serviciului sa-l monitorizeze pe inculpat, dupa eliberarea acestuia, desi el era cercetat in mai multe dosare de urmarire penala.
Presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, a declarat ieri ca proiectul de buget pe 2007 aprobat de Guvern pentru CNSAS prevede achizitionarea unui nou sediu pentru aceasta institutie.
Sedinta de ieri a Consiliului Local Municipal Constanta se anunta una furtunoasa, in conditiile in care primul punct pe ordinea de zi era stabilirea taxelor si impozitelor pe anul 2007.
Ministrul Apararii Nationale, Sorin Frunzaverde, a anuntat ieri ca bugetul MApN a ajuns la 7,7 miliarde de lei, prin preluarea a 841 de milioane de lei de la bugetele MAI si Ministerul Finantelor, procentul acordat Apararii ajungand astfel la 2,05% din PIB, desi PD ceruse un 2,38%.
Aceasta schimbare de domiciliu dintr-un judet intr-altul a condus si la o recalculatie de catre Casa Judeteana de Pensii Constanta, in ciuda faptului ca institutia omoloaga din judetul Timis le-a transmis colegilor lor constanteni documentatia necesara si valoarea pensiei lunare pe care pensionara o primea in mod curent, cu precizarea ca aceasta valoare a fost "stabilita legal, fiind verificata de noi" la suma de 378 lei noi, dupa cum reiese din adresa 3233/8.05.2006 semnata de ec.
google-analytics.com