Cautare

4549 de rezultate pentru "04" (1.43 secunde)
Prin vocea deputatului Augustin Bolcas, PRM a sustinut ca, in pofida schimbarii puterii in urma alegerilor din 2004, Romania este condusa si in prezent tot de cabinetul Nastase.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Adriean Videanu si Marian Vanghelie, principalii candidati la Primaria Capitalei, au avut ieri prima confruntare. Videanu, acuzat de Vanghelie ca a obtinut pe cai oneroase licentele de exploatare a marmurei, s-a oferit sa-i cedeze contracandidatului sau o parte dintre contractele aduse in discutie.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Fostul presedinte al PSD Gorj, Nicolae Mischie, autosuspendat din partid la sfarsitul lui aprilie 2004, a anuntat ieri ca intentioneaza sa revina in polica.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
Cele doua tabere din PSD - “Iliescu“ si “Nastase“ - nu pierd nici un prilej ca sa se incaiere pe tema “cine-i cel mai tare“.
In cursul zilei de ieri, 17 martie a.c. la Inspectoratul scolar Judetean, prefectul Danut Culetu i-a investit in functii pe cei trei noi inspectori ai Inspectoratul scolar Judetean Constanta:
Dupa cum a promis de mai multe ori, ministrul de stat Adriean Videanu si-a anuntat ieri demisia din functie, cu doar o zi inaintea inceperii campaniei electorale pentru Primaria Capitalei in care s-a angajat din partea Aliantei D.A.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Dupa cum am mai semnalat in numerele anterioare ale Cotidianului Replica de Constanta, dupa demisia celor doi inspectori Petrica Miu si Constantin Caracoti, de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, au iesit la lumina toate neregulile din interior.
Spre deosebire de alte ocazii, cand era chemat in fata Comisiei SRI in toiul unor scandaluri pentru a da anumite explicatii si de fiecare data evita confruntarea cu ziaristii, de aceasta data Radu Timofte a fost mult mai cooperant.
Mircea Geoana, membru in Comisia pentru integrare europeana, considera ca Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana ar trebui sa fie supus unui referendum popular, aceasta fiind o obligatie din punct de vedere politic.
Biroul Permanent al Senatului a dezbatut ieri Raportul Alegerilor Parlamentare si Prezidentiale pe 2004, intocmit de Autoritatea Electorala Permanenta. Conform raportului, AEP a solicitat In-spectoratului General al Politiei (IGP) sa furnizeze informatiii cu privire la contraventiile si infractiunile constatate de unitatile de politie pe durata procesului electoral.
Anemica si neinteresanta, campania electorala pentru alegerile locale bucurestene a intrat pe ultima suta de metri. De fapt, se poate spune ca, in afara prezentei afiselor - mult mai putin agresiva decat in mod normal - Capitala nu a fost afectata de "virusul” electoral.
google-analytics.com