Cautare

4549 de rezultate pentru "04" (4.07 secunde)
PSD a decis sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu, daca acesta va ocoli Parlamentul prin emiterea de ordonante de urgenta sau isi va asuma raspunderea guvernamentala.
Comisiile juridice reunite si Comisia pentru integrare europeana ale Parlamentului Romaniei au dezbatut ieri proiectul de lege prin care se ratifica Tratatul de aderare a Romaniei la UE, semnat la 25 aprilie la Luxemburg.
Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor a finalizat ieri raportul privind situatia respectarii drepturilor omului in penitenciarele din Romania.
Sase! Sase parlamentari salajeni. Sase-sase, poarta-n case. Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul.
Pe fondul cresterii tensiunii in PSD, presedintele executiv Adrian Nastase nu doreste sa agraveze relatia dintre noua conducere si Ion Iliescu, mai ales ca acesta este cazut la pat.
Sedinta Grupului parlamentar PSD din Senat a fost animata ieri de anuntul lui Ioan Talpes de a-si da demisia din partid.
Presedintele Traian Basescu a criticat, saptamana trecuta, ineficienta Guvernului, modul in care a actionat acesta in timpul inundatiilor din Banat, pentru evitarea crizei din sistemul de sanatate, precum si pentru indeplinirea angajamentelor fata de UE, sugerand ca este nevoie de schimbari.
Parlamentarii din Comisia de control a activitatii SRI sunt nemultumiti de cele prezentate de acest serviciu de informatii in raportul activitatii sale pe 2004, desi nu o arata explicit.
Deputatul PSD Alin Teodorescu a inteles care este disciplina de partid dupa ce a fost “urecheat“ de presedintele PSD, Mircea Geoana.
Proprietatea asupra celor 104 hectare de teren din jurul Baltii Craiovita cistigate in 2004 de Gigel Preoteasa, nepotul lui Mititelu, cu ajutorul judecatorului Gigi Traistaru, a devenit incerta.
Senatorul Ioan Talpes sustine ca numirea sa ca vicepremier in Cabinetul Nastase a fost facuta la interventia mai multor oficiali europeni.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. "Asistam la un puseu nervos al lui Vadim, care s-a trezit crezind ca partidul este proprietatea lui", se apara seful peremistilor.
Petru Lificiu, deputat PSD, este decis sa-si dea demisia din fostul partid de guvernamant. El isi motiveaza gestul prin faptul ca doreste sa adere la doctrina ecologista si sa se inscrie intr-un partid de o asemenea orientare.
Reuniunea Biroului grupului PPE si al Democratilor Europeni din Parlamentul European, care a inceput ieri la Bucuresti, a crescut apetitul intregii clase politice romanesti de a iesi in fata.
Calin Popescu-Tariceanu nu este deloc eurosceptic, fiind de parere ca aderarea Romaniei la UE nu va fi intarziata de votul negativ dat Constitutiei europene de Franta si Olanda.
Senatorul Gyorgy Frunda, presedintele Comisiei pentru drepturile omului, a declarat ieri ca Serviciul Independent de Protectie Anticoruptie (SIPA - care din 2004, in urma reorganizarii, se numeste DGPA) este un serviciu care trebuie desfiintat pentru ca este “anormal“ sa existe o asemenea structura la nivelul Ministerului Justitiei.
Parlamentarii PSD au salutat ieri decizia Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor de a retrimite spre dezbatere raportul Comisiei de ancheta asupra activitatii TVR si Radioului public.
Nici nu s-a potolit bine furtuna iscata de trecerea lui Ion Iliescu pe linie moarta, ca un alt scandal zdruncina PSD.
Liderii PNL sunt preocupati de definirea unei identitati politice a partidului ce ar rezulta in urma unei fuziuni cu PD, in cazul in care democratii ar agrea un asemenea proiect.
google-analytics.com