Cautare

4549 de rezultate pentru "04" (1.69 secunde)
Un grup de zece fosti si actuali salariati ai SRTV sunt audiati timp de doua zile la Comisia parlamentara de ancheta a activitatii SRR si SRTV, patru dintre acestia prezentandu-se ieri in fata parlamentarilor.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Bricegele daruite de presedintele Traian Basescu militarilor romani din Irak si Afganistan au fost livrate de firma oradeana care a executat si cele 23.000 de insigne pentru Ziua Nationala, printr-un contract din noiembrie 2004 cu Agentia pentru Strategii Guvernamentale, condusa de Vasile Dancu.
Comisia de ancheta a radioului si televiziunii publice i-a audiat pe jurnalistii care au semnalat cenzura si presiuni politice in TVR.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, a declarat ieri ca, in pofida victoriei obtinute din primul tur al alegerilor municipale de candidatul Aliantei D.A.
O masura aberanta dispusa de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor poate aduce mari deservicii turismului estival de pe litoral si conduce la cheltuieli considerabile pentru igienizarea plajelor, costuri care vor fi suportate din bugetul public.
Senatorul PSD Mircea Geoana, candidatul din iunie 2004 in cursa pentru Capitala, pierduta in fata lui Traian Basescu, a declarat ieri ca se astepta ca liderul organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, sa nu demisioneze.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Desi PSD este asociat de ceva timp mai multor scandaluri politico-financiare, liderii fostului partid de guvernamant sustin ca nu discuta oficial despre acestea in cadrul forurilor de partid, preferand sa “rumege“ problemele interne in vederea pregatirii Congresului din 21-22 aprilie.
Premierul a afirmat ca restructurarea guvernamentala nu constituie in prezent o prioritate, detalii asupra acestui proces urmand sa fie prezentate pe masura ce “proiectul“ va evolua.
Liberalii incearca sa ia fata PUR si PSD, care au depus, separat, la Parlament doua proiecte de lege privind introducerea votului uninominal.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Deputatul PD Stelian Dutu a declarat ca va prezenta, cu ocazia fiecarei conferinte de presa, cate un caz de retrocedari in natura a unor terenuri, de catre primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, retrocedari "a caror legalitate este serios pusa sub semnul intrebarii”.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr.
google-analytics.com