Cautare

4549 de rezultate pentru "04" (1.78 secunde)
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Prima zi a Congresului PNL a marcat alegerea structurii de conducere a formatiunii politice, in frunte cu noul presedinte al partidului, Calin Popescu-Tariceanu.
Deputatii au adoptat ieri cu 229 de voturi favorabile si o singura abtinere o ordonanta de urgenta, nr. 140/2004, care modifica OUG nr.
PSD incepe sa se confrunte cu plecarea unora dintre membrii de partid, fie ca sunt nemultumiti de situatia interna, fie pentru ca vor sa-si pastreze functiile pe care le au.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
La finalul saptamanii ce tocmai s-a incheiat, Traian Basescu a surprins inca o data societatea mioritica cu un gest neobisnuit demnitarilor post-decembristi.
Romania este in topul tarilor care au o mare incredere in Uniunea Europeana. Aceasta este concluzia Eurobarometrului realizat in perioada octombrie-noiembrie 2004, la cererea Comisiei Europene.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
In urma deciziei de ieri a Biroului Executiv al PSD Bucuresti, in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei a fost trimis actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.
La mai bine de o luna si jumatate de la investirea Guvernului Tariceanu, liderii celor patru partide care au ocupat portofoliile in Palatul Victoria, PNL, PD, UDMR si PUR, au semnat abia ieri acordul de colaborare dintre formatiunile politice ale coalitiei rezultate in urma alegerilor din 2004.
Satul, probabil, de problemele ridicate de desemnarea unui nou vicepremier democrat care sa ia locul lui Adriean Videanu, liderul PD Emil Boc a incercat sa arunce o piatra si in ograda PSD-ului afirmand ca Vanghelie ar fi doar un candidat de paie care urmeaza sa fie repede inlocuit cu ...
Restructurarea politica a PSD, de care vorbesc de zile intregi liderii de la Bucuresti ai partidului, a capatat la nivel local forma unor vendete.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va avea dreptul la un Cabinet cu nu mai putin de 23 de angajati - 14 consilieri personali, 3 secretari personali, trei asistenti, 2 curieri si un director de Cabinet - a stabilit Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
Conferinta PSD Bucuresti desfasurata miercuri seara a fost un bun prilej pentru platit polite in partid. Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala.
Prezenti la Bucuresti, reprezentantii Partidului Socialist European i-au asigurat ieri pe liderii PD ca Romania va avea intreaga sustinere a parlamentarilor socialisti pentru integrarea in UE.
Conducerea Camerei Deputatilor nu este multumita de informatiile primite de la secretarul general al institutiei, Mihai Ungheanu, privind controlul financiar preventiv al Camerei si l-a insarcinat pe acesta sa-si revada “notitele“ legate de controlul financiar asupra legislaturii 2000-2004.
Agentia de monitorizare a presei Monitoring Mediaa realizat o analiza a prezentei in presa a femeilor implicate in politica in cursul lui 2004.
De doi ani, traseul de microbuze si minibuze Constanta-Navodari, via Mamaia este deservit de doi operatori: Grup Media Sud si Dominus Rei.
google-analytics.com