Cautare

4549 de rezultate pentru "04" (1.57 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, cheltuieste fondurile stranse in urma vanzarii autoturismului sau Mercedes pe mingi de fotbal si de handbal pe care le doneaza scolilor sportive.
Fuziunea dintre PNL si PD, dorita de liberali si doar luata in calcul de democrati, nu va mai avea loc.
Cele doua Camere ale Parlamentului au luat act ieri de continutul raportului Institutiei Avocatului Poporului privind activitatea desfasurata in 2004, potrivit obligatiilor pe care aceasta institutie le are fata de Senat si de Camera Deputatilor.
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri.
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Comisia de Cercetare a Averilor de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au solicitat Camerei Deputatilor copii dupa declaratiile de avere depuse la inceputul si sfarsitul mandatului in cazul a 13, respectiv 3 fosti deputati.
Proiectul de Lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in timpul vacantei parlamentare pe domenii care nu fac obiectul legilor organice a fost aprobat ieri de Camera Deputatilor.
Mircea Geoana, a carui relatie tensionata cu organizatia PSD Bucuresti dateaza de pe vremea candidaturii sale la Primaria Capitalei, cursa pierduta in fata lui Traian Basescu, s-a decis sa ingroape trecutul.
Democratii renunta astazi, in cadrul Conventiei Nationale, la orientarea doctrinara social-democrata, care i-a plasat pe un loc politic onorabil timp de 15 ani, si aleg culoarul popular, atat de ravnit de mai toata clasa politica romaneasca, menit sa le asigure succesul intr-o viitoare ecuatie europeana.
Desi dupa parerea unora edilii locali ar primi o remuneratie destul de ridicata incat sa-si mareasca avutul in mod considerabil, nu aceasta este si parerea primarilor constanteni.
Conventia Nationala Extraodinara a PD a decis schimbarea de directie doctrinara, de la curentul social-democrat la cel popular, si a luat cea dintai decizie majora in acest sens prin retragerea formatiunii politice din Internationala Socialista si din Partidul Socialistilor Europeni.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
La sase luni de la instalarea Guvernului PNL-PD-UDMR-PC, principalul partid de opozitie - PSD - a facut bilantul regimului Basescu.
La sase luni de la instalarea Guvernului PNL-PD-UDMR-PC, principalul partid de opozitie - PSD - a facut bilantul regimului Basescu.
Presedintele avea obligatia sa prezinte Parlamentului, in sase luni de la investire, Strategia Nationala de Aparare, insa a preferat sa se lanseaza in constructii legislative “fara relevanta“, a declarat ieri Ion Stan, secretarul Comisiei SRI.
Functionarea Justitiei este una dintre marile probleme ale Romaniei, iar pentru ca acest domeniu sa functioneze este nevoie de profesionalism si de schimbarea mentalitatilor, sustine presedintele Traian Basescu.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale (CC) cu privire la pachetul de legi al Guvernului pentru reforma justitiei este “o proiectie de interese a PSD si PRM, exprimata de o majoritate a judecatorilor legati prin trecutul lor de aceste partide“.
google-analytics.com