Cautare

4549 de rezultate pentru "04" (4.22 secunde)
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
Liderii PSD sunt pregatiti de anticipate, dar considera ca acestea sunt ultima solutie. Victor Ponta, vicepresedinte al social-democratilor, crede ca partidul sau va avea in viitorul Parlament cu 40 de alesi mai mult.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Desi vacanta parlamentara trebuia sa inceapa in prima zi din iulie, senatorii si deputatii sunt nevoiti sa mai ramana la lucru cateva zile pentru a dezbate si aproba mai multe ordonante de urgenta emise de Guvern.
Theodor Stolojan s-a retras de la sefia PNL si din cursa pentru alegerile prezidentiale la 2 octombrie 2004 invocand motive de sanatate, intr-o atmosfera emotionanta, subliniata de lacrimile lui Traian Basescu, in acel moment copresedinte al Aliantei D.A.
Liderul PNL vrea sa detensioneze cat mai rapid situatia din PNL. El se intalneste astazi cu Theodor Stolojan pentru a lamuri rolul pe care acesta ar urma sa-l joace in partid si in Guvern.
Deputatii sunt risipitori cu banii publici alocati activitatii publice. Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD.
Senatul nu-si va prelungi sesiunea parlamentara extraordinara, chiar daca pana acum numai cateva ordonante si-au incheiat procesul legislativ. La comisii este brambureala, iar reprezentantii Coalitiei absenteaza, mai ales de cand a picat ideea anticipatelor.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori. Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori. Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu.
Numarul limitat de locuri in Parlament fata de cel al doritorilor de a ramane in structurile de conducere ale institutiilor statului determina partidele sa gandeasca o serie de permutari si negocieri de functii pentru a-si multumi toti membrii.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD, a fost audiat, marti, de procurorii de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul referitor la stenogramele atribuite Delegatiei Permanente a PSD.
Procurorii Parchetului instantei supreme i-a gasit nevinovati pe presedintele Biroului Electoral Central si pe ceilalti membri ai fostului BEC, in dosarul deschis ca urmare a plangerii Aliantei PD-PNL, astfel ca au decis neinceperea urmaririi penale in acest caz.
Deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului, nu este de aceeasi parere cu seful sau de partid, Mircea Geoana, sustinand ca PSD este pregatit „in orice moment“ sa preia guvernarea si ca partidul a guvernat „chiar foarte bine“ in perioada 2001-2004.
Alianta PNL-PD are putine sanse in schimbarea lui Ion Calinoiu (PSD) de la conducerea Consiliului Judetean Gorj, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, deputatul PD Marcel Romanescu.
Procurorul general Ilie Botos s-a aratat nemultumit de modul de lucru al procurorului Viorica Stoica, ceea ce l-a determinat sa o inlocuiasca de la instrumentarea dosarului in care Alianta D.A.
Juniorii liberali vor fi instruiti de catre seniorii din partid, dar si de alti invitati de marca pe tot parcursul acestei saptamani.
Presedintele PD Emil Boc a precizat ca din informatiile pe care le-a primit in cadrul BPN cu privire la consilierul judetean Aurel Cucu a rezultat ca au existat trei solutii de neincepere a urmaririi penale date de catre Parchetul General in cazul acestuia.
google-analytics.com