Cautare

4549 de rezultate pentru "04" (4.42 secunde)
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a anuntat ca in sedinta de ieri conducerea Camerei a decis ca raportul explicativ pentru contul de executie al bugetului acestei institutii pe 2004 sa fie trimis Comisiei pentru buget-finante.
Deputatul PUR Romeo Hanganu a multumit duminica seara Partidului Social Democrat pentru locul pe care-l ocupa in Parlamentul Romaniei. Hanganu a ridicat osanale pentru PSD in discursul tinut la Conferinta organizatiei judetene Prahova a acestui partid.
In cursul zilei de ieri, la sediul Directiei de Ape Dobrogea Litoral a avut loc o sedinta pe tema delimitarii costiere, intalnire la care au participat atat reprezentantii DADL, mai multi primari din judetul Constanta, cat si secretarul de stat Lucia Ana Varga, respectiv prefectul judetului Constanta, Danut Culetu.
Cu numai o zi inaintea Congresului, PSD a fost cuprins de isteria depunerii candidaturilor la functiile de conducere centrale.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Lucrarile Congresului National al Partidului Social Democrat au adunat in Sala Palatului din Bucuresti inreaga suflare reprezentativa a celui mai important partid de opozitie din Romana Liderii nationali ai PSD s-au adunat, ieri, la Bucuresti pentru a-si alege noua conducere pentru urmatorii doi ani.
Asa cum se astepta, Congresul PSD s-a dovedit a fi unul de unitate, de regrupare in jurul acelorasi "grei" ai partidului.
Asa cum se astepta, Congresul PSD s-a dovedit a fi unul de unitate, de regrupare in jurul acelorasi "grei" ai partidului.
Dupa numaratoarea voturilor celor 1.526 de delegati prezenti la lucrarile Congresului PSD, noul presedinte al fostului partid de guvernamant este Mircea Geoana.
Dupa dezbateri prelungite in Comisia Juridica, proiectul de lege privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a starnit controverse si in plenul Senatului.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a declarat ieri ca Ion Iliescu nu merita tratamentul de care a avut parte la congres.
Un primar PSD din judetul Vaslui isi bate joc de consatenii care au alte opinii politice. Intr-o declaratie politica prezentata ieri in plenul Camerei, deputatul liberal de Vaslui, Dan Mihai Marian, a aratat ca a fost sesizat in legatura cu comportamentul abuziv al unor primari PSD din judet.
Deputatii independenti, membri ai Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, Aurelian Pavelescu si Cozmin Gusa, recidiveaza cu noi reglementari legate de Legea lustratiei.
In spatele anchetei privind privatizarea rafinariei Petromidia nu se ascund interese politice, ci un material emis de "generalul de trista amintire Ioan Talpes”, care continua sa-si faca efectele, a declarat pentru "Replica” Dinu Patriciu, presedintele Grupului Rompetrol.
Congresul PUR de sambata a adoptat propunerea lui Dan Voiculescu privind schimbarea numelui in Partidul Conservator. Modificarea vizeaza o reorientare catre curentul popular si urmeaza unor tentative similare din partea PPRM si a PPCD.
Titu Gheorghiof, secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, a anuntat ieri ca presedintele acestui for legislativ, Adrian Nastase, va discuta cu Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, pentru a convoca miercuri, 11 mai, o sedinta a Birourilor Permanente reunite.
Trei consilieri judeteni liberali sunt suspendati de drept din functie pentru ca nu si-au depus declaratiile de avere in termenul prevazut de lege, a anuntat ieri secretarul general al Consiliului Judetean Dolj, Gheorghe Barbarasa.
google-analytics.com