Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (7.01 secunde)
Biblioteca Centrala Universitara Carol I in parteneriat cu Fundatia Universitara Carol I lanseaza cea de-a treia editie a festivalului cultural in aer liber Strada de C’Arte, care va incepe vineri, 20 septembrie, la ora 19.00 si se va incheia sambata, 28 septembrie, la ora 22.00.
AmosNews: Scriitoarea A.G. Billig prezinta noul sezon al emisiunii Sala de repetitii Scriitoarea A.G. Billig prezinta noul sezon al emisiunii Sala de repetitii care revine in grila Radio 3Net Florian Pittis (www.radio3net.ro) incepand cu 5 octombrie.
Joi, 21 noiembrie, va avea loc redeschiderea Galeriilor Sabion, pe Calea Victoriei 68-70 dar si lansarea in incinta lor, a colectiei Mistero semnata de Gianni Lazzaro, cel mai cunoscut bijutier roman la nivel international.
Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere in anul 1998, ca o mica afacere de familie, din pasiunea pentru arta realizarii bijuteriilor.
Chitaristul Jim Hall - una dintre legendele jazzului modern - ale carui tehnica, linie melodica si abordare introspectiva au influentat muzicieni mai tineri precum Pat Metheny si Bill Frisell, a decedat marti seara la varsta de 83 de ani, la New York, relateaza Associated Press.
Desi este foarte proaspat in peisajul bucurestean, clubul HangOver dezvolta concepte unitare si atractive. In mai putin de o luna de functionare, HangOver are deja clienti fideli, care nu lipsesc la niciuna dintre petrecerile clubului.
Revista Jazz Compas in colaborare cu Arcub prezinta: JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. O seara cu doua concerte avand artisti romani si internationali:
Firul rosu si cel alb impletit cu gingasie vrea sa lege si mai mult a noastra prietenie! La Historia isi deschide larg portile de 1 Martie pentru oricine vrea sa se bucure cu adevarat de venirea primaverii.
Revista Jazz Compas in colaborare cu ARCUB prezinta: JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. O seara cu doua concerte si cei mai apreciati artisti romani si internationali:
Saptamana aceasta are o dubla semnificatie pentru cariera muzicala a artistului Virgil Iantu, marcand atat lansarea oficiala a albumului "Ieri si Azi", cat si debutul primului sau turneu din cariera solo.
De ceva vreme trupa Taxi s-a mutat in sala de repetitii, unde se pregateste pentru spectacolul "Taxi - 15 ani", ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului.
Revista Jazz Compas si ARCUB continua aventura jazzului din Capitala! Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti.
Damian Draghici reprezinta un reper in viata artistica si politica din Romania. Damian Draghici este senator in Parlament, facand parte din grupul PSD.
Elena Udrea a marturisit in cadrul emisiunii "Wow biz" de la Kanal D, realizata de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, faptul ca ii este frica de intuneric.
In premiera in capitala, de ziua internationala a jazzului 30 aprilie 2014, revista Jazz Compas in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti lanseaza mini festivalul Jazz Compas Live in Museum.
Chiar daca a purtat o tinuta sobra, un costum deux piece, Ramona a atras atentia asupra siluetei sale! Frumoasa vedeta a venit in tara special pentru a prezenta un eveniment la Bucuresti, si anume Simpozionul "Descopera Fascinanta Calabrie".
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Alina Alexandra Avadanei este eleva in clasa a X-a la Liceul "Iulia Hasdeu" din Bucuresti. La numai 17 ani, scrie romane de dragoste, pline de mister, pe care le va publica intr-o buna zi, cu siguranta.
Daca va intrebati care este reteta unei relatii de durata intre doua personalitati care fac parte din showbizzul autohton, atunci raspunsul pe care il veti primi de la Cristi Brancu va fi "Inghetata de baut!".
Artista a lansat campania denumita "Fii mesagerul Zilei Copiilor! O jucarie pentru un zambet!", prin care si-a dorit sa imparta bucurie celor mici cu ocazia zilei de 1 Iunie.
google-analytics.com