Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (2.93 secunde)
"Lumina" apare sub titulatura Stepan Project si contine trei CD-uri si un booklet de 80 de pagini. Este un proiect fara precedent in istoria rock-ului romanesc, finalizat după
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" va invita joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
MEDIAFAX : Madalina Ghenea, recompensata la al doilea rol din cariera.
Mihai Morar are o noua pasiune si anume sa combine vedete in cadrul unor dueluri muzicale numite Jam Session ZU.
Adi Cristescu si-a inceput cariera foarte devreme. La 3 ani si jumatate lua primele lectii de pian, compunand prima melodie in scoala primara.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr.
Mariajul lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef s-a incheiat. Vedeta de televiziune si barbatul cu care s-a maritat in urma cu sase luni au decis sa se desparta si fiecare sa isi vada de viata lui.
Sambata, 19 ianuarie, incepand cu orele 18:00, brandul american AFFLICTION sustine evenimentul in cadrul caruia fanii K1 se vor intalni cu Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
Sambata, 19 ianuarie, brandul american AFFLICTION a sustinut un eveniment in cadrul caruia fanii K1 s-au intalnit cu Andrei Stoica,Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai.
wowbiz.ro : Madalin Ionescu trebuie sa aiba un look WOW! Uite cum arata dupa 20 de minute de cumparaturi - Asemenea sosete ai vazut mai rar Madalin Ionescu a acceptat propunerea celor de la D-Paparazzi si a mers la cumparaturi intr-un timp record pentru a avea un look WOW.
Sprint Media si Bestmusic.ro prezinta evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti.
Mari emotii pentru Ramona Badescu. Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
JAZZ IN CHURCH, primul festival de jazz in biserica, este deja SOLD-OUT! Ne bucura tare mult interesul pentru acest festival si ne face placere sa anuntam cateva surprize in cadrul Festivalului ce incepe peste fix o saptamana:
Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova.
Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. Artisti, vedete TV, profesionisti din industria muzicala au defilat pe covorul rosu.
Sambata si duminica trezeste-te repede, curata vulcanii, smulge baobabii. Fie, savureaza si o cafea. Apoi evadeaza din casa cu ajutorul unui stol de gaste salbatice si hai la noi.
In perioada 22 aprilie - 6 mai 2013 va avea loc expozitia de pictura intitulata "Puterea cuvantului" la Biblioteca Mitropolitana , Bucuresti .
Enational: Madalina Ghenea: "Nu sunt tiganca! Nu am aceasta onoare!" Dupa debutul in filmul "Razza Bastarda", unde romanca danseaza la bara pe ritm de manele, unii critici au apreciat ca ea ar fi tiganca.
Vineri, 26 aprilie 2013, la ora 11:00, are loc conferinta de presa privind lansarea pe piata romaneasca a produselor cosmetice "LA DUCHESSE Romania", in cadrul targului COSMOBEAUTY Bucuresti, organizat la Sala Palatului in perioada 26 - 28 aprilie 2013.
google-analytics.com