Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (3.04 secunde)
Vesti bune pentru iubitorii dansului! Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
CD-ul "Good Friends", aparut la casa de discuri Soft Records, a fost lansat recent la restaurantul Morgan la Dud din Capitala.
MAGAZIN : Panteonul din Roma (Autoare : IRINA STOICA) Coplesitor prin trecutul sau istoric, prin frumusetea si multimea monumentelor, orasul Roma, Cetatea Eterna, este deopotriva leagan al artelor si al credintei.
Jazzybirds: Yolanda Covacinschi - voce, background vocals, kazoo; Réman Zoltán - saxofoane, clarinet; Szép András - clape, background vocal;
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Legendarul jazzman JOHN ABERCROMBIE ajunge pentru prima oara in Bucuresti, pentru a sustine un concert in data de 17 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Radio.
Miercuri, 30 septembrie 2015, la Galeria Odeon, a avut loc vernisajul expozitiei In camp electric, organizata de Fundatia Domeniul Otetelisanu, in parteneriat cu Galeria Danaart si Arts United.
Miercuri, 30 septembrie 2015, la Galeria Odeon, a avut loc vernisajul expozitiei In camp electric, organizata de Fundatia Domeniul Otetelisanu, in parteneriat cu Galeria Danaart si Arts United.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul pe care legendarul jazzman JOHN ABERCROMBIE il va sustine la Sala Radio, din Bucuresti.
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni!
Recent, a avut loc evenimentul "Traieste Inteligent- Let's be smart!" ce o are drept gazda pe Dana Savuica. Cu aceasta ocazie, vedeta a lansat oficial salonul Hello Beauty (Sos.
Pe 8 decembrie fostul top model international si-a sarbatorit alaturi de cei mai buni prieteni implinirea frumoasei varste de 35 de ani.
INAUGURAREA TEATRULUI HORATIU MALAELE, LA FETESTI ! / Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele.
Music Club lanseaza o serie de super concerte de jazz si rock, ce vor avea loc vineri, la obisnuita locatie din Strada Baratiei 31.
Editia Schimb de Carti Bucuresti din luna februarie va avea loc dumnica, 28 februarie, de la ora 15:00, la ceainaria La Un Ceai (Str.
Radio Romania Cultural si Cinema Glendale Studio ii invita pe bucuresteni la film cu doar cateva ore inainte de Festivitatea Decernarii Premiilor Oscar, duminica, 28 februarie, de la ora 21:00.
Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique.
InterCom Film distribuie in Romania filmul Triple 9, care va avea avanpremiera marti, 8 martie, la ora 19.30, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.
La recenta ceremonie a decorarii de la Cotroceni, marele actor Florin Piersic l-a indemnat pe presedintele Johannis sa priveasca si spre ceilalti mari actori romani uitati.
google-analytics.com