Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (2.79 secunde)
Canta, danseaza si are un corp de invidiat! A fost supranumita Shakira de Romania de catre Andi Moisescu, anul trecut, cand a participat la Romanii au talent, dupa ce l-a innebunit pe Mihai Petre cu miscarile in cadrul aceluiasi show.
Visul fanilor s-a implinit! Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
Calendarul evenimentelor Bucuresti 555 ani : Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Aflata de curand la petrecerea MIPCOM 2014 la Cannes, actrita britanica a ales sa poarte o tinuta semnata de un designer roman.
JerryCo isi invita fanii si prietenii in ziua de joi, 30 octombrie in Club Colectiv, incepand cu orele 21:00 pentru a celebra lansarea oficiala a albumului "Sange Albastru".
Carturesti, A&A Records si Fundatia MUZZA organizeaza miercuri, 12 noiembrie, incepand cu ora 12:00 la Ceainaria Carturesti Verona (Str.
Miercuri 12 noiembrie 2014, orele 13:00, pe terasa "Morgan La Dud" are loc lansarea albumului Tempo de amor - Gabriela Costa / Alex Man.
Joi, 27 Noiembrie 2014, pe terasa "Morgan La Dud", va avea loc lansarea primului album al trupei clujene Jazzybirds intitulat Birth.
Recent, pe terasa "Morgan La Dud", a avut loc lansarea primului album al trupei clujene Jazzybirds intitulat Birth. In seara aceleiasi zile, Jazzybirds a sustinut la Muzeul Taranului Roman primul concert din turneul de promovare a albumului.
Anne Marie Parlog ne prezinta singurul restaurant de Foie Gras : Morgan la Dud "In bucataria Morgan la Dud, preparatele sunt gatite a la carte si de casa.
VICTORIA JAZZ FESTIVAL este dovada ca stradania, efortul si dragostea pentru muzica buna reuseste sa tina in viata un festival de muzica buna intr-un orasel din Tara Fagarasului, numit VICTORIA si aparut in anii '50, ca urmare a dezvoltarii industriei chimice.
GABRIELA COSTA & ALEX MAN - Lansarea albumului 'Tempo de Amor' Cele doua concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 si 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str.
iconcert.ro : Revelion 2015 in Piata Constitutiei din Bucuresti Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 21:00, Primarul General Sorin Oprescu invita bucurestenii la petrecerea de Revelion HaHaHappy New Year!, care se organizeaza pentru a 7-a oara consecutiv in Piata Constitutiei din Bucuresti.
MEDIAFAX : REVELION 2015 BUCURESTI - Unde te poti distra in noaptea dintre ani:
The Clothes Next Door revine cu un nou concept in perioada 7 si 8 Martie, orele 12:00-21:00.
Canta de la 13 ani si are un tata celebru! Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
AMOS NEWS : ANASTACIA concerteaza in iunie la Sala Palatului din Bucuresti Superstarul pop, ANASTACIA, insotita de band-ul sau fabulos, revine in Romania in luna iunie pentru un concert incendiar.
In aceasta vara, pentru prima data in Romania, bucurestenii o pot vedea si asculta live pe Suzi Quatro, prima femeie care a imbratisat chitara bas, devenind un adevarat rock star!
perfecte.md informeaza: La inceputul acestui an, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand pe lume un baietel.
Mariustuca.ro / Huffington Post: Rita Wilson, sotia lui Tom Hanks, dubla mastectomie si reconstructie mamara (Autoare: Magda Marincovici) Rita Wilson, sotia starului Tom Hanks, a anuntat, marti, 14 aprilie, ca a facut o dubla mastectomie si reconstructie mamara dupa ce medicii i-au pus diagnosticul de cancer al sanului.
google-analytics.com