Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (3.77 secunde)
Zona Foisorul de Foc, intre pitoresc si solutii rezidentiale moderne Foisorul de Foc, alaturi de piata cu acelasi nume, se numara printre locurile-cheie pentru Bucurestiul ultimului secol, fiind unul din monumentele de renume din zona istorica a Capitalei.
Primul proiect care prinde contur din aceasta strategie este cel privind extensia Magistralei 2 Pipera-Berceni cu inca 2 statii in zona de Nord, care s-a dezvoltat foarte puternic in ultimii ani.
Zona km 62 reprezinta sectiunea transversala dinspre flancul drept spre flancul stang al Vaii Prahovei. ... In zona de trecere din statiunea Sinaia, traseul de autostrada este plasat pe flancul stang al Prahovei.
Landscape Area, Decor District, Zona Motorgarden, Zona Verde Sportivo, Garden Center New Trend, Zona Sistema Albero, UGM. Landscape Area, Zona de peisaj va acoperi o parte din pav.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
In zona exista si o multime de maguri, despre care povestile din batrani spun ca au fost ridicate de uriasi. ... Aici, in cel mai vechi sat din zona Boziorului, au fost descoperite schelete umanoide care masurau peste 2,4 metri.
Au trecut succesiv prin zona gotii, ostrogotii, antii, slavii, bulgarii, gepizii, cutrigurii, avarii. ... In 971 insa, imparatul Ioan I Tzimiskes il invinge pe Sviatoslav si il alunga din Tracia si Dobrogea, restabilind in zona autoritatea bizantina.
Si totusi sunt voci care sustin ca primele asezari din zona au fost cladite de o civilizatie de mult apusa, dinaintea nasterii poporului geto-dac.
•negi filiformi, ce apar la nivelul fetei, in zona ochilor, nasului si buzelor. ... In general negii nu cauzeaza durere, singura exceptie fiind cei aparuti la nivelul calcaielor, zona care suporta intreaga greutate a corpului.
Cum slabesti in zona pubiana ca sa ai "bikini bridge" Ultimul racnet in materie de frumusete pe retelele de socializare, dar si o controversa cu privire la standardele moderne este "bikini bridge". Afla cum slabesti in zona pubiana ca sa ai "bikini bridge" si ce inseamna, mai exact, termenul.
Sanatatea si confortul in zona intima sunt doua aspecte importante ale starii tale de bine in fiecare zi. O igiena corespunzatoare, cat si obiceiuri zilnice sanatoase iti protejeaza zona intima de neplaceri cu potential grav.
Sanatatea si confortul in zona intima sunt doua aspecte importante ale starii tale de bine in fiecare zi. O igiena corespunzatoare, cat si obiceiuri zilnice sanatoase iti protejeaza zona intima de neplaceri cu potential grav.
Liderii europeni din zona euro se vor reuni luni, de urgenta, pentru a cauta o solutie pentru criza din Grecia. Atena risca sa ajunga la faliment si sa iasa din zona euro, daca nu primeste ajutor financiar european.
Se va propune ca la urmatoarea rectificare de buget sa se aloce sumele necesare pentru executarea proiectului tehnic si a lucrarilor pentru zona I, in vederea asigurarii accesului la UPU.
Rac Luna in Taur activeaza zona prietenilor si anturajului, a proiectelor si aspiratiilor. ... Leu Pentru tine, zona carierei primeste astazi o cantitate insemnata de energie, pe care o poti folosi pentru a te repozitiona in cadrul unor proiecte si activitati.
Discutam de miscarile care au loc de-a lungul acestui an in zona profesionala ca cei care au avut noroc de o schimbare de loc de munca vor avea numai beneficii, cei care nu au facut schimbarea s-ar putea sa o faca in 2016.
Tunelurile Craiovei Zona Craiovei e foarte bogata in vestigii ale unor cai subterane, demonstrate arheologic sau doar inregistrate de memoria comunitatilor locale.
Cerul va avea innorari, temporar se vor semnala averse si descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20-25 l/mp, in zona Carpatilor Orientali si Meridionali.
Magnitudinea cutremurului a fost revizuita la 5,3 grade Magnitudinea seismului produs miercuri, la ora 1:20, in zona Vrancea a fost revizuita la 5,3 grade pe scara Richter, iar adancimea la 97 km, conform datelor publicate pe site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP).
Si totusi sunt voci care sustin ca primele asezari din zona au fost cladite de o civilizatie de mult apusa, dinaintea nasterii poporului geto-dac.
google-analytics.com