Cum slabesti in zona pubiana ca sa ai "bikini bridge"

Ultimul racnet in materie de frumusete pe retelele de socializare, dar si o controversa cu privire la standardele moderne este "bikini bridge". Afla cum slabesti in zona pubiana ca sa ai "bikini bridge" si ce inseamna, mai exact, termenul.
Ce este "bikini bridge"
Termenul a aparut recent pe retelele sociale, in special pe Facebook si Tumblr, unde femeile posteaza fotografii in costum de baie.
"Bikini bridge" este un termen controversat pentru ca reprezinta "podul" pe care il face slipul in contact cu oasele pelvisului atunci cand o femeie foarte slaba sta la plaja.
Curentul este foarte dezbatut pe social media pentru ca incurajeaza femeile sa fie exagerat de slabe, in speranta de a obtine un "bikini bridge" pefect si a atrage mai multe "like"-uri.

1. Renunta la mancarurile din congelator.

Stim ca mama sau bunica ti-au dat la pachet sarmale de la Craciun, carnati de casa si putina slaninuta afumata. Nu le mai manca. Daca vrei sa ai un corp de vis la vara, pe plaja, termina cu mancarea grasa. Renunta si la dulciurile ramase de la sarbatori si nu mai manca ceafa de porc, cartofi prajiti cu cola sau ochiuri cu bacon la micul dejun.

2. Redu 500 de calorii din dieta zilnica
Foloseste un calculator online de calorii si stabileste cate consumi zilnic, intr-o perioada normala. Redu 500 de calorii pe zi si stabileste un program care sa te ajute sa te tii de treaba. Scaderea cu 500 a numarului de calorii pe care le consumi zilnic, va reduce greutatea ta cu aproximativ jumatate de kilogram pe saptamana.

3. Renunta la caloriile lichide
Renunta la sucurile dulci, carbonantate, de la filmul de luni sau miercuri, renunta la caffe latte in favoarea unei cafele negre, obisnuite si renunta la cocktailurile din weekend sau berea cu prietenii de la petreceri. Bea apa plata si astfel elimini toxine, slabesti in zona intima, nu te imbeti de fata cu prietenii, si te hidratezi, pentru o piele superba la vara.

Exercitii ca sa slabesti in zona pubiana

1. Exercitii cardio care presupun flexarea coapselor

Ca sa dai jos grasimea inestetica din zona intima, trebuie sa antrenezi muschii coapselor prin exercitii cardio: urca scari, foloseste bicicleta eliptica si versa climbing de la sala, alearga, incearca up-running (alergi in sus pe scari).

2. Scapa de sunculitele pelvine cu clasica bicicleta

Fa bicicleta pe spate, asa cum o faceai cand erai mica, la scoala, la ora de sport. Alterneaza si schimba exercitiul clasic dupa cum urmeaza: rasuceste corpul in timp ce tragi de cate un genunchi si flexezi pe celalalt, uneste cotul stang cu genunchiul drept si invers, fa "foarfeca" de la sol, cu picioarele ridicate in unghi de 45 grade.

Sursa: Unica.ro