Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (4.67 secunde)
In regiunile din vestul, centrul si nordul tarii pe arii extinse sunt ploi moderate cantitativ, iar din noaptea de duminica spre luni (29/30 octombrie) in Maramures, Transilvania si zona deluroasa a Crisanei si a Moldovei se semnaleaza precipitatii mixte.
Prognoza de specialitate releva, totodata, ca, in zilele de 30 aprilie si 1 Mai, temperaturile vor urca pana spre 28-29 de grade Celsius si doar temporar, in zona montana, vor fi posibile cateva ploi, dar slabe cantitativ.
O interesanta teorie venita din zona psihologiei experimentale este reconfirmata recent aratand ca oamenii tind sa se comporte in functie de mediul in care actioneaza. ... Nu existau cosuri de gunoi in zona.
Portiunea ei terminala formeaza maleola mediala, protuberanta din zona interna a gleznei. ... Capatul ei formeaza maleola laterala, protuberanta sau umflatura din zona externa a gleznei. ... Cel mai frecvent este afectat ligamentul anterior talofibular, care face legatura intre portiunea anterioara a fibulei si talus, situat in zona antero-externa a gleznei.
Pe site-ul Visit Dobrogea poate fi citit un articol interesant despre vestigiile arheologice submerse identificate in zona litorala a Marii Negre.
Tot anul acesta au fost derulate trei proiecte principale - refacerea falezelor de la Constanta, zona Eforie si zona Costinesti.
Primul colegiu uninominal din judetul Arges este compus din Campulung, Albestii de Muscel, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Cetateni, Dambovicioara, Dragoslavele, Leresti, Rucar si Stoenesti, numarul votantilor din acest colegiu, situat in zona Campulung, fiind de 63.530.
Ne-am dori sa gasim usi la care sa batem si sa le spunem ca aceasta zona este una dintre primele sase zone ale UE ca saracie si a doua din Romania ca saracie si nu vedem nici un proiect pentru aceasta zona.
De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala.
In aceste conditii, e greu de inteles cum un copil a putut trai 6-8 ani, mai ales intr-o zona atat de arida si subdezvoltata.
Pe baza datelor furnizate de telescopul orbital Kepler, "vanator de planete", lansat in 2009 de NASA, cercetatorii au fost convinsi ca ar trebui sa existe cate o planeta de dimensiunile Pamantului in zona locuibila a fiecarei pitice rosii, cel mai frecvent tip de stele din galaxia noastra.
Imi reprim impulsul de a stiliza si scriu, mecanic, pana cand ajungem la partea cu zona unde s-a comis infractiunea. ... Cobor, intempestiv, si aflu de la un grup adunat in fata unei scari de bloc ca in zona sunt doua sectii de care ar putea sa apartina statia Chirigiu:
In zona: local in sudul judetului Sibiu si in zona de munte, mai ales in zona localitatilor Boita, Talmaciu, Selimbar, Sibiu. ... 21:15 si 03:15 In zona: ... Caras-Severin si in zona de munte aferenta - si izolat in sudul si vestul jud.
In primul rand pentru zona noastra si a Orientului Apropiat si Mijlociu, unde deja este razboi. ... Ii este foarte necesara, pentru ca Turcia este singurul garant al securitatii Europei in aceasta zona.
Zona, strazile si autostrada I-20 din apropiere prezentau toate aglomeratia lor normala de la acea ora. ... Un cuplu casatorit si fiul lor mic mergeau cu masina intr-o zona rurala, aproximativ la ora 21.
Lucrarea a fost finalizata in 1966, iar observatiile OZN in zona au inceput in 1968. ... Dupa cum declara acesta, prin martie-aprilie 1968, se intorcea spre Curtea de Arges, cu inca 80-100 de militari, dintr-un mars efectuat in zona barajului.
Cititorul roman avizat va aprecia in mod deosebit cazurile din zona ex-sovietica, pe care Marciuc le cunoaste foarte bine.
Aproximativ 60 de tari din intreaga lume isi leaga, intr-un fel sau altul, monedele lor de moneda euro, prin comertul cu statele Uniunii, si se asteapta ca si alte state membre ale UE sa adere la zona euro dupa indeplinirea criteriile necesare.
Cu putin timp inainte de ora unu noaptea, dupa ce a trecut de Cappella degli Alpini si putea sa vada de acum zona de parcare de la Rifugio Auronzo, a vazut cu uimire, in spatele sau, o structura luminoasa imensa, asemanatoare unui glob, constand din foarte multe luminite stralucitoare, asezata nemiscat si fara a scoate vreun sunet, pe marginea stancilor, la aproximativ 170 de metri departare, intr-un loc pe unde trecuse cu cateva minute inainte.
Cu putin timp inainte de ora unu noaptea, dupa ce a trecut de Cappella degli Alpini si putea sa vada de acum zona de parcare de la Rifugio Auronzo, a vazut cu uimire, in spatele sau, o structura luminoasa imensa, asemanatoare unui glob, constand din foarte multe luminite stralucitoare, asezata nemiscat si fara a scoate vreun sunet, pe marginea stancilor, la aproximativ 170 de metri departare, intr-un loc pe unde trecuse cu cateva minute inainte.
google-analytics.com