Cautare

46 de rezultate pentru "wikileaks" (8.29 secunde)
Wikileaks a publicat o telegrama transmisa de ambasadorul american la Bucuresti, Nicholas Taubman, in 2007, in timpul suspendarii presedintelui Traian Basescu.
Wikileaks: Vadim Tudor, un clovn; Gigi Becali este inteligent, dar nesofisticat. O telegrama a ambasadei SUA din 2010 cu titlul "Extrema-dreapta din Romania:
Publicarea cablogramelor Wikileaks ne ofera raspunsuri partiale la nu putine dintre intrebarile pe care ni le-am pus in ultimii 5-6 ani. ... Mister total La care s-ar putea sa ne ofere un raspuns doar viitoarele transe de cablograme Wikileaks - daca vor mai fi...
Tabloidul Departamentului de Stat Scandalul WikiLeaks a ajuns si in Romania. Publicarea cablogramelor remise Departamentului de Stat al SUA de diplomatii americani acreditati la Bucuresti nu a adus nimic nou sub soare.
Pesedistul confirma, astfel, dezvaluirile Wikileaks, cat si declaratiile crestin-democratului Ion Diaconescu care a sustinut, recent, ca SUA l-au ajutat pe Iliescu si FSN, in 1990, sa ia puterea.
Cand WikiLeaks a publicat e-mailurile lui Hillary Clinton, un numar neobisnuit de mare dintre cele de la Podesta vorbeau de extraterestri si de contacte cu personalitati implicate in problematica OZN.
Gandul publica un interviu cu fostul presedinte Ion Iliescu pe tema dosarelor secrete ale SUA. Potrivit analizei GANDUL din cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani 830 provin de la ambasada SUA din Bucuresti.
• De ce a solicitat Departamentul de Stat date antropometrice de la ambasada americana din Bucuresti - conform Wikileaks? Foarte simplu:
El a insistat ca blocul anti-Basescu a strans voturile pentru suspendarea presedintelui, dar i-a sugerat ofiterului ambasadei ca, daca Basescu ar face o declaratie publica impaciuitoare, care sa se adreseze opozitiei, suspendarea ar putea fi evitata", se mai arata in documentele Wikileaks publicate de Hotnews, cu subiectul "Deputatul Hrebenciuc:
Visa Waiver (VWP) va depinde de progresul autoritatilor de la Bucuresti in rezolvarea cazurilor de adoptii internationale aflate in asteptare", se arata in documentul Wikileaks publicat de Kamikaze.
In 2005, Traian Basescu le comunica diplomatilor americani ca Romania a acceptat sa renunte la 80% din datoria pe care Irakul trebuia sa o plateasca Romaniei, in valoare totala de 2,6 miliarde USD.
Puiu Pascu l-ar fi turnat pe Ponta, care fusese iritat de o scrisoare a Ambasadei SUA catre Nastase. In mai 2005, cand puterea PNL-PD de la Bucuresti incerca sa treaca prin Parlament pachetul de legi anticoruptie referitor la declararea si cercetarea averilor nejustificate, PSD s-a opus vehement.
Reactia administratiei prezidentiale vine dupa publicarea unei telegrame Wikileaks care reda o discutie dintre ambasadorul SUA si presedintele Romaniei in care Traian Basescu ar fi spus ca soldatul responsabil de accidentul lui Teo Peter "va avea parte de un proces echidistant si nu ar urma sa faca nici o zi de inchisoare in Romania" .
Adica o organizatie, in buna masura succesoare a PCR, esaloanele doi si trei, pe care Ion Iliescu decisese sa o transforme in partid politic. Este intr-adevar uluitor. Acest document WikiLeaks merita si el o analiza.
Daca ne amintim, insa, de stenogramele Wikileaks care vorbeau de preocuparea americanilor fata de soarta proceselor lui Patriciu, de inmormintarea dosarelor magnatului, de faptul ca el a disparut de vreun an de pe lista mogulilor pusi la zid de putere samd, ne-am putea gindi la Dinu si Traian ca la niste copii artagosi pe care "taticul" de la Washington i-a luat de urechi, dupa o scatoalca peste ceafa, si i-a obligat sa se joace impreuna, ca doar au supt la aceeasi tita.
"FROM THE DEATH OF TELEX TO WIKILEAKS". Christian Ciocan a fost singurul participant ce s-a prezentat la Summit-ul Comunicarii 2011 in nume personal, toti ceilalti participanti reprezentand companii.
Nu stim cu precizie, va trebui sa asteptam stenogramele Wikileaks de peste 20 de ani. O ipoteza ar fi, insa, aceea ca SUA ii arata pisica lui Basescu.
"FROM THE DEATH OF TELEX TO WIKILEAKS". Christian Ciocan a fost singurul participant ce s-a prezentat la Summit-ul Comunicarii 2011 in nume personal, toti ceilalti participanti reprezentand companii.
Probabil ca, daca am cotrobai printre documentele recent publicate pe internet de WikiLeaks, s-ar putea sa aflam ca pana acum s-a mai facut confuzie in cate o cancelarie intre Ziua Noastra si cealalta.
google-analytics.com