Cautare

2212 de rezultate pentru "viitorul rascruci" (3.40 secunde)
Descoperirile arheologice arata ca, in timpul dinastiei a X-a, de pilda, deci cu peste patru milenii in urma, egiptenii credeau ca visele pot prevesti viitorul si chiar isi facusera un indreptar tematic.
Clubul de la Roma este o denumire simbolica pentru o organizatie al carei scop este sa supuna atentiei intregii lumi diverse aspecte referitoare la viitorul planetei. ... - Pradatorii care au condus si conduc tara ignora viitorul si nu ne pregatesc pentru el;
Fostul ministru se gandeste la viitorul sau politic Ministrul demisionar de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat, in conferinta in care a facut publica retragerea sa din fruntea diplomatiei romane, si faptul ca nu paraseste PNL, anuntand ca se mai gandeste daca accepta sau nu sa participe la euroalegeri.
Viitorul dumneavoastra este viitorul comun, iar viitorul comun se afla in UE", a spus presedintele Parlamentului European. In ceea ce priveste alegerile europarlamentare care vor avea loc in Romania la 25 noiembrie, Poettering a sustinut ca acesta este un moment important pentru cetatenii acestei tari.
Potrivit tineretului democrat-liberal, condus de Mihai Bobe, sloganul campaniei este "Pune-ti si tu amprenta pe viitorul tau. ... Organizatia de Tineret a PD-L doreste sa comunice tinerilor faptul ca doar prin vot isi pot exprima optiunea politica si, implicit, pot decide referitor la viitorul lor.
Potrivit sondajului, subiectii sunt de parere in proportie de 38 la suta ca viitorul premier ar trebui sa provina din PDL, un viitor prim ministru provenit din PSD sau PNL fiind dorit de numai 29 si respectiv 23 de procente dintre cei intervievati.
"Este datoria viitorului Executiv sa-si puna amprenta politica pe viitorul Buget de Stat", a spus presedintele Camerei Deputatilor, potrivit sursei citate, adaugand ca "viitorul Executiv este cel care trebuie sa-si stabileasca prioritatile pentru anul 2009".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, vineri, la Craiova, ca "obiectivul strategic de grad zero" pentru viitorul Guvern trebuie sa fie, in conditiile crizei mondiale, atragerea fondurilor europene.
Totusi, viitorul Republicii Moldova nu este in nici un caz sigur dupa alegerile de miercuri, deoarece coalitiile in fostele republici sovietice sunt rareori stabile, asa cum a demonstrat si Ucraina vecina.
Ce este nefiresc in a incerca sa ai un punct comun cu toata lumea care are o reprezentare politica in actualul Parlament si in viitorul Parlament, si in viitorul Parlament dupa viitorul Parlament?", a mai mentionat liderul PSD.
Premierul desemnat Emil Boc si ministrii propusi in viitorul Guvern au avut o intalnire informala la Palatul Victoria. ... PD-L si UDMR au validat, vineri, fiecare in forul sau de conducere, reprezentantii in viitorul Cabinet Boc.
Fiecare candidat la sefia PSD trebuie sa vina cu peste 30 de nominalizari pentru posturile de primvicepresedinte, secretar general, vicepresedinti si secretari executivi ai partidului care vor compune viitorul BPN.
Parlamentarii independenti au sustinut, in cadrul unei discutii pe care au avut-o luni cu reprezentantii sindicatelor, ca dialogul social va fi unul din pilonii preconizatei constructii politice, deputatul Marian Sarbu vorbind despre viitorul partid ca despre "un santier al renovarii societatii".
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Cum a fost amanetat viitorul Romaniei. ... Nu in ultimul rand vreau sa va intreb, domnule Ministru, cat timp mai aveti de gand sa vindeti Romania si sa amanetati viitorul copiilor nostri?
Miza cea mare a congresului UDMR este modul in care viitorul presedinte se va pozitiona in relatiile cu celelate partide. ... Dupa congresul UDMR, in functie de pozitia adoptata de viitorul presedinte al Uniunii, se asteapta o decizie in interiorul PDL:
"Eu imi doresc ca minoritatile sa fie reprezentate in viitorul Parlament, imi doresc ca minoritatea maghiara sa fie reprezentata in viitorul Parlament si imi doresc ca USL, chiar daca va avea majoritate absoluta in viitorul Parlament si va forma Guvernul singura, sa aiba o relatie corecta cu toate fortele politice pentru a iesi din situatia actuala in care iata, o putere nelegitima, cei de la PDL, au intrerupt total orice fel de dialog si folosesc ca unic mod de a-si impune o politica bata.
Stiu cum il cheama pe viitorul premier - Victor Ponta Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, la Consiliul National al PSD, ca este convins ca USL va castiga alegerile, afirmand ca stie cum il cheama pe viitorul premier, transmite Agerpres. "Stiu cum il cheama pe viitorul premier:
Stiu cum il cheama pe viitorul premier Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, la Consiliul National al PSD, ca este convins ca USL va castiga alegerile, afirmand ca stie cum il cheama pe viitorul premier:
Nici viitorul nu mai e ce-a fost... ... Urcat pe tron, mascariciul, golan obraznic de felul lui, devine si mai gretos atunci cand percepe in jur pericolul autenticului ce ii reaminteste ca nu este decat cacealmistul care a castigat potul cel mare in care romanii si-au pierdut viitorul.
google-analytics.com