ImpactNews informeaza: Antonescu, la Consiliul PSD: Dragi prieteni, ii batem. Stiu cum il cheama pe viitorul premier
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, la Consiliul National al PSD, ca este convins ca USL va castiga alegerile, afirmand ca stie cum il cheama pe viitorul premier: Victor Ponta. "Dragi prieteni, ii batem, dar greul va incepe abia dupa aceea", a continuat liderul liberal.
"Stiu foarte clar ca vom castiga alegerile si stiu cum il va chema pe viitorul prim-ministru: Victor Ponta", a spus Crin Antonescu de la tribuna Consiliului National al PSD.
El a declarat ca proiectul USL, un "demers politic fara precedent", a fost privit cu foarte mult scepticism si mare ostilitate de catre reprezentantii puterii. Antonescu a dat asigurari ca el si PNL vor fi alaturi de PSD "pana la capat", iar partidele componente isi vor pastra identitatea, chiar daca principalele critici la adresa acestei aliante se refera in special la pierderea identitatii PNL sau PSD.
"In acesta alianta am venit, si unii si altii, intregi si dorim, in acelasi timp, sa ramanem, si unii si altii, diferiti", a continuat liderul liberal.