Cautare

1295 de rezultate pentru "victoria" (3.82 secunde)
Ceasurile lui Vanghelie Daca la capitolul avere Marian Vanghelie concureaza cu Adriean Videanu, la capitolul “colectionar de arta“, acesta incearca sa tina pasul cu celebra arhitecta Mira Anca Victoria Marculet Petrescu (sau, pe scurt, Anca Petrescu), supranumita si “Mama Casei Poporului“, candidata din partea PPRM.
Atunci, Gorbaciov a tinut sa ne felicite pentru victoria Revolutiei Romane, sa ne transmita un mesaj de solidaritate si sa ne anunte vizita pe care urma sa o efectueze Ministrul de Externe, Sevarnadze (care a si avut loc in luna ianuarie 1990).
Victoria lui Teo Trandafir i se datoreaza, in mod paradoxal, taman "celebrului primar Piedone", care nu a sprijinit-o mai deloc pe conservatoarea Liliana Minca, sustine sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Petrescu Mira Anca Victoria (PPRM), Opaina Radu (PUR) Vanghelie Daniel Marian (PSD) si Videanu Adriean (Alianta D.A.). Urmeaza apoi cei 12 candidati reprezentand partide si, la coada, independentul Filip Ralu Traian.
Rezultatele finale comunicate de Biroul Electoral Municipal confirma victoria lui Adriean Videanu, care a fost votat de 53,01% dintre bucuresteni, drept edil-sef al Capitalei.
Senatorul PSD a mai spus ca, dupa parerea sa, victoria obtinuta de Adriean Videanu “o sa-l arda putin la degete“ pe acesta, in sensul ca in Bucuresti sunt de facut foarte multe lucruri, care au fost prezentate din nou electoratului acum.
Nu stiu cat ar fi putut conta acea lista de angajamente in victoria coalitiei de dreapta si a presedintelui sau.
Vicepremierul Markó Béla a declarat ca s-a intalnit miercuri seara, la Palatul Victoria, cu secretarul general al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez Isturiz, si cu consilierul politic al PPE, Kostas Sasmatzoglou.
Dancu - sa uneasca randurile partidului, sa intareasca coeziunea sa, sa-i readuca in activitate pe toti membrii valorosi ai partidului, marginalizati intre timp si sa intensifice comunicarea si actiunile conjugate ale tuturor - varstnici si tineri - conditie necesara pentru victoria in batalia politica in curs, pentru inlocuirea actualei guvernari paguboase si redresarea tarii, in beneficiul celor multi", conchide Iliescu.
Iar de o perioada incoace nu mai am si nici nu mai vreau sa am ceva de spus si sa nu spun - si in partid, si in afara lui, si pe la Cotroceni, si pe la Palatul Victoria.
USL este si un succes electoral, obtinand victoria in colegiul Baia Mare si ducand practic la decizia Puterii de a nu mai organiza alegeri partiale desi sunt azi 7 colegii vacante.
In mod evident, cu toate ca nimeni nu-i pune la indoiala victoria, Iliescu ar fi preferat o unanimitate asortata cu urale si aplauze prelungite - conforma cu visele de tinerete.
Ei erau preocupati, mai degraba, cum sa-si dea unul altuia in cap, cum sa-si satisfaca mai repede si mai deplin clientela politica si, in final, cum sa asigure victoria in alegerile prezidentiale pentru propriul candidat, Traian Basescu, respectiv Mircea Geoana.
Inca din timpul noptii Congresului, cand victoria lui Geoana devenise deja o certitudine, tot mai multe voci sustineau ca razbunarea lui Iliescu nu se va lasa asteptata.
Anterior, cabinetul demis al lui Mihai Razvan Ungureanu a fost convocat la Palatul Victoria, la o sedinta informala. La reuniune au luat insa parte doar ministrii PDL.
Proiectul de lege privind interzicerea organizatiilor si a simbolurilor cu caracter fascist a trecut de plenul Senatului chiar in perioada sarbatoririi a 60 de ani de la victoria coalitiei anti-hitleriste in cel de-al doilea razboi mondial.
Autostrada Brasov-Bors a fost una dintre primele teme de discutie ale premierului Tariceanu, care a anuntat inca de la instalarea la Palatul Victoria ca va fi reanalizat contractul cu firma americana Bechtel, care primise de la Guvernul Nastase incredintarea fara licitatie a efectuarii lucrarilor.
De altfel, presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat ca liderii Coalitiei de guvernare, reuniti la Palatul Victoria in cadrul Consiliului National de Coordonare, nu au discutat chestiunea alegerilor anticipate si nici subiectul remanierii Guvernului.
N-are ce sa-i reproseze lui Basescu “Spre deosebire de ce s-a intamplat in trecut, nu este o competitie intre Cotroceni si Palatul Victoria.
In 1996, odata cu alegerea mea ca presedinte al Romaniei si cu victoria in alegeri a coalitiei civico-politice pe care am condus-o, fostii detinuti politici anticomunisti au accedat la cele mai inalte pozitii in conducerea statului:
google-analytics.com