Cautare

1295 de rezultate pentru "victoria" (7.58 secunde)
"Victoria lui Traian Basescu in turul doi de scrutin se datoreaza PNTCD-ului si daca taranistii nu il sustineau acesta nu avea procentul in plus de care a avut nevoie pentru castigarea prezidentialelor”.
Din pacate pentru social-democratia romaneasca, PSD se confrunta nu numai cu hoardele de liberali si democrati hotarati sa-l zvarle afara din Palatul Victoria, ci si cu mari tensiuni si conflicte interne.
Politica fata de minoritatile nationale trebuie continuata in acelasi fel ca si pana acum, indiferent de cine va prelua conducerea Departamentului pentru Relatii Interetnice (DRI), o data cu investirea noului Guvern, a declarat ieri la Palatul Victoria subsecretarul de stat in DRI, Attila Marko.
Problemele incep cu adevarat dupa evacuarea PSD de la Palat Sa zicem insa ca Alianta va trece peste toate obstacolele si isi va instala propriul guvern la Palatul Victoria.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
De asemenea, Traian Basescu a acuzat PUR de faptul ca acesta a fost aliatul PSD in timpul campaniei electorale pentru Palatul Victoria si de faptul ca la alegerile presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor membrii PUR si-au votat vechii mentori, si anume pe Adrian Nastase, ca presedintele al Camerei Deputatilor, si respectiv pe Nicolae Vacaroiu, ca presedinte al Senatului.
Colaborare intre Palate In legatura cu relatia stabilita intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni, Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca opinia publica nu va fi martora unor “contre“ intre el si presedintele Traian Basescu, intrucat amandoi lucreaza la un proiect comun de combatere a saraciei.
Din pacate pentru TVR, politica sa de subordonare fata de putere a fost si mai clara dupa victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale cand, chiar de a doua zi, pe post au inceput sa curga emisiuni si stiri in care PSD-ul era criticat de mama focului.
Afirmatia sa vine ca urmare a unor informatii vehiculate in presa potrivit carora PSD si PD-L ar fi sponsorizat venirea la Bucuresti a pensionarilor care au participat la mitingul din fata Palatului Victoria.
Cea mai mare, desi nu e neaparat o surpriza, o constituie victoria zdrobitoare obtinuta de liberalul Marian Iordache, care l-a invins fara drept de apel pe (aparent) mult mai puternicul Dumitru Moinescu (PD-L).
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a avertizat pe prefecti, la prima sa intalnire cu ei la Palatul Victoria, ca nu va tolera aparitia in teritoriu a unor noi a€žbaroni localia€œ, fapt sesizat in timpul fostei guvernari.
Al cincilea colegiu de deputat este alcatuit din Insuratei, Baraganu, Bertestii de Jos, Bordei Verde, Chiscani, Ciocile, Ciresu, Dudesti, Frecatei, Gropeni, Marasu, Rosiori, Stancuta, Tichilesti, Traian, Tudor Vladimirescu, Tufesti, Unirea, Victoria, Viziru, Zavoaia si Ulmu, cu 68.750 persoane cu drept de vot.
Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala.
Premierul Tariceanu a avut joi, in jurul orei 14.00, o discutie la Palatul Victoria cu directoarea Casei de Pensii, Mariana Campeanu, careia i-a propus sa preia portofoliul Ministerului Muncii.
La mai bine de o luna si jumatate de la investirea Guvernului Tariceanu, liderii celor patru partide care au ocupat portofoliile in Palatul Victoria, PNL, PD, UDMR si PUR, au semnat abia ieri acordul de colaborare dintre formatiunile politice ale coalitiei rezultate in urma alegerilor din 2004.
Palatul Victoria a facut aceasta precizare ca reactie la afirmatia deputatului PSD Eugen Nicolicea, care i-a sugerat presedintelui Traian Basescu sa preia aceasta vila, aratand ca locuinta este libera.
De altfel, cele doua democrat-liberale au avut o intalnire chiar ieri, la Palatul Victoria. Elena Udrea spune ca au discutat despre campania de strangere de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la Parlamentul European.
Binevoitor pana la capat, presedintele PE a combinat fotbalul cu politica si, felicitand Romania pentru victoria echipei Steaua in meciul cu Valencia, ne-a urat sa castigam si "marea partida de aderare la Uniunea Europeana”.
In timp ce primarul Claudiu Mihai Tusac anticipeaza din timp victoria in procesul pentru dizolvarea consiliului, opozitia sa continua sa-l critice.
Dupa intalnirea de ieri de la Palatul Victoria dintre Mircea Geoana si Emil Boc, negociatorul Viorel Hrebenciuc a declarat ca nu exista "nicio sansa pentru ruperea Coalitiei".
google-analytics.com