Cautare

1295 de rezultate pentru "victoria" (5.51 secunde)
Antrenorul Bogdan Burcea a spus ieri ca victoria este obligatorie pentru jucatoarele sale: ... Victoria este singura optiune pentru noi".
Jucatorii antrenati de Dan Pascu aveau 14-13, iar la urmatorul punct, castigat de dinamovisti, oficialii craioveni au acuzat ca un voleibalist al formatiei oaspete trecuse in terenul Craiovei, iar arbitrul a lasat faza sa continue, in loc sa dea punct pentru SCM-U, moment in care meciul s-ar fi incheiat cu victoria gazdelor.
Cirstea a urcat patru locuri in clasament Dupa turneul Australian Open, primul mare slem al anului, tenisul feminin are un nou lider, Victoria Azarenka, din Belarus, care s-a impus in finala de la Melbourne. ... Victoria Azarenka (Belarus) - 8.585 de puncte, 2.
Mihaela Briscan si colegele sale au acumulat doar doua puncte dupa 12 etape disputate, dupa victoria cu CSM Bacau de la Filiasi, si spera sa aduca astazi primele puncte din deplasare.
Dupa victoria din 21 ianuarie de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, antrenorul voleibalistelor de la SCM-U Craiova, Berti Vasuica, declara: ... Ne-a lipsit concentrarea la finalul seturilor 2, 4 si 5, cand puteam sa transam mult mai rapid victoria in favoarea noastra.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
Isi doresc foarte mult victoria. ... Va fi un meci interesant, fiecare echipa dorindu-si victoria din motive diferite. Timisorenii pot acuza oboseala, dar si noi am jucat duminica in deplasare, la Brazi, cu CSU Asesoft Ploiesti".
Victoria l-a bucurat pe antrenorul gazdelor, Marian Bondrea, cu atat mai mult cu cat a fost obtinuta in conditii grele. "Ar fi multe de spus, dar, concluzionand, victoria a fost binevenita.
Dupa un loc 2, un loc 11 si un loc 5, victoria obtinuta duminica l-a propulsat pe Vettel in pozitia de lider al clasamentului pilotilor, atat de familiara lui in sezonul trecut.
Tot cu opt puncte este si Serbia pe locul secund, care obtine si ea calificarea la turneul final, dupa victoria de miercuri, in deplasare, cu Grecia, scor 21-26.
Nu va fi un joc usor, si Brasovul are un moral bun dupa jocul cu Viitorul Constanta, pe care l-au dominat in intregime, nu stiu cum de au ratat victoria. ... nu concep decat victoria in meciul cu Severinul.
Rat indeamna la echilibru dupa victoria din Estonia: ... "N-au nimic de pierdut!" - Razvan, a iesit victoria dorita Tallinn. Putem sa ne gindim deja altfel catre Mondialul din Brazilia, nu?
Steaua e LIDER in grupa dupa victoria in fata danezilor! ... Victoria cu FC Copenhaga a dus echipa lui Reghe pe primul loc in grupa E!
A fost cel mai slab joc al nostru din campionat Nou-promovata Viitorul Constanta a produs o mare surpriza prin victoria cu scorul de 1-0 (1-0), reusita joi seara, in deplasare, cu campioana en titre CFR Cluj-Napoca, in primul meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres.
victoria Romaniei impotriva Ungariei FIFA notează pe site-ul sau oficial victoria echipei nationale de fotbal a Romaniei in meciul sustinut vineri seara pe Arena Nationala cu Ungaria, atragand, totodata, atentia ca lupta pentru calificarea la CM 2014 continua.
Au avut noroc cu apelurile Federatiei, care a urnit mai intai mana suporterilor catre portofele si mai apoi picioarele lor catre Arena Nationala, si fara sa-si fi consumat toata euforia nascuta de victoria din meciul cu Ungaria, oamenii sperau intr-un deznodamant identic, cu la fel de multe conotatii istorice.
Spaniolii scriu ca imediat dupa meciul de campionat cu Granada (4-0), Neymar a plecat sa sarbatoreasca victoria in Austria, in bratele iubitei sale.
Victoria din turneul de la Sofia i-a adus Simonei cel mai mare premiu din cariera, 270.000 de dolari.
Boxerul Jean Pascal este acuzat de viol Pascal l-a invins pe Bute si a vrut sa sarbatoreasca victoria cu o orgie sexuala Pugilistul canadian Jean Pascal a fost acuzat de viol de o femeie in varsta de 25 de ani, care s-a plans Politiei din Lorraine ca a fost violata la resedinta boxerului in timpul unei petreceri.
Francezii sunt considerati favoriti in meciul de maine si vor sa obtina victoria, dar sunt precauti. ... - Primul meci este foarte important si trebuie castigat, deoarece victoria ne va dezlantui, ne va deschide mai mult decat alte meciuri.
google-analytics.com