Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu" (3.65 secunde)
Acesta a fost in momentul in care Valeriu Stoica, actualul lui partener de nadejde, s-a retras pentru a-l lasa pe Stolo-jan la sefia partidului. ... Platforma pe care, la nivel de principii, a lansat-o de curand Stolojan, impreuna cu Valeriu Stoica, este departe de a fi una liberala.
Valeriu Iftime s-a declarat incantat de aceasta posibilitate si a incercat sa explice de ce jucatorii transferati de la FC Botosani nu dau randament la FCSB.
Valeriu Iftime (62 de ani), finantatorul celor de la FC Botosani, a dezvaluit suma de bani pe care a pierdut-o pana acum de cand se afla in fotbal.
Iar la urma a fost acea faza. Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Pe lista CPC se afla Stelian Dutu, Valentin Iliescu, Valeriu Gheorghe, Paul Pacuraru. Listele de monitorizare realizate de CPC au fost elaborate pentru partide care depasesc 5% in fiecare judet si au fost stabilite in functie de criterii de integritate, agreate si de partide.
Calin Popescu Tariceanu, Mona Musca, Sorin Frunzaverde, Valeriu Tabara, Varujan Vosganian, Adriean Videanu, precum si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL si PD l-au insotit pe candidatul democrato-liberal in turneu.
“Aceasta este singura arma care a ramas Opozitiei si vrem sa luptam ca vocea noastra sa se faca auzita“, a declarat ieri deputatul PSD Valeriu Zgonea, vicepresedinte al grupului parlamentar social-democrat din Camera.
De altfel, Basescu, care a criticat ideea unei fuziuni PNL-PD si in urma cu cateva luni, cand a fost lansata pe piata de fostul lider liberal Valeriu Stoica, vede in aceasta o tentativa de a distrugere PD, care ar disparea practic prin fuziunea cu liberalii, sub sigla si insemnul acestora din urma.
Contactat telefonic, Valeriu Stoica, fostul presedinte al PNL dinaintea lui Stolojan, a declarat ca, deocamdata, nu s-a hotarat in privinta unei posibile candidaturi pentru revenirea in fruntea PNL, decizia urmand sa fie luata dupa cel de-al doilea tur de scrutin al prezidentialelor.
Miron Mitrea i-a anuntat si pe cei trei vicelideri ai grupului PSD, si anume pe Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu si Valeriu Zgonea.
Desi a spus ca ramane liberal in gandire si ca va semna platforma lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, Boureanu a spus ca se simte "apropiat" de PD, partid in care "exista membri mult mai liberali decat in conducerea PNL".
La randul sau, secretarul Camerei, Valeriu Zgonea, a declarat ca Biroul Permanent a ajuns la concluzia ca "foarte multe dintre informatiile pe care le are SRI in acest moment nu pot fi dezbatute in plen pentru ca nu toti colegii au certificate ORNIS , iar inainte de a intra intr-o dezbatere in plen este absolut necesara o dezbatere in comisia SRI pe aceasta tema".
La doar o zi dupa lansarea de catre fostul lider liberal Valeriu Stoica a platformei prin care erau statuate principiile fuziunii dintre PNL si PD, au aparut opinii care pun sub semnul intrebarii realizarea acesteia.
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a precizat ca trei dintre vicepresedintii Camerei l-au sustinut pe vicepresedintele Lucian Bolcas (PRM) in aprecierea acestei solicitarii drept "o prostie tulburatoare".
Nicusor Constantinescu a precizat ca bugetul propus de catre primarul comunei Mihail Kogalnicecanu, Muresan Valeriu este unul foarte bun, facand referire la suma de 7 miliarde acordate pentru alimentarea cu gaze.
Valeriu Stoica, fostul presedinte al PNL, a fost de parere ca “Alianta D.A. va rata guvernarea, daca PNL si PD nu vor intelege necesitatea transformarii intr-un singur partid“.
Cererea de inregistrare la Tribunalul Bucuresti a modificarilor prin care PD si-a schimbat numele in PD-L si a Protocolului de comasare este semnata de Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cezar Preda, Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur, Florin Popescu.
Sondajul, realizat la comanda Centrului de Analiza si Dezvoltare Institutionala si Fundatia Eleutheria, al caror fondator este fostul presedinte al PNL Valeriu Stoica, mai arata ca presedintele Traian Basescu se bucura de increderea a 67% la suta dintre romani.
Intrebat daca isi va face partid cu Cozmin Gusa si cu Valeriu Stoica, Ponta a spus ca nu stie ce se va intampla in PD si nu stie pe ce functie candideaza Gusa.
Atacarea dura a partenerilor din PD exclude si un al doilea nume - Valeriu Stoica - de pe lista posibililor "papusari” aflati la pupitrul de unde este comandat Catarama.
google-analytics.com