Cautare

653 de rezultate pentru "valeria voicu expozitii" (3.33 secunde)
si de Madalin Voicu, 2,8%. In schimb, la nivel national, Madalin Voicu este considerat personalitatea politica ce ii ajuta cel mai mult pe romii din Romania, cu 8,8% din raspunsuri.
La Ministerul Mediului, numele cel mai des vehiculat este cel al actualului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, iar portofoliul Educatiei ar putea reveni lui Crin Antonescu.
Mihai Voicu a fost propus ministru delegat pentru relatia cu parlamentul, iar Marko Bela ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile culturii, invatamantului si integrarii europene. Practic, doar patru ministri ar urma sa-si pastreze fotoliile din vechiul guvern, trei liberali, Voicu, Iorgulescu, Nicolaescu, si un udemerist, Nagy.
Ieri, presedintele Comisiei de elaborare a Codului Electoral, liberalul Mihai Voicu, a precizat ca s-a consultat in cursul diminetii cu presedintele Asociatiei ProDemocratia, Cristian Parvulescu, si ca textul legii este aproape definitivat.
Liberalul Mihai Voicu, trezorierul partidului sau in campania electorala din 2004, a declarat ieri ca se va intalni cu Gheorghe Albu, omologul de la PD, pentru a incheia socotelile privind eventualele datorii ale Aliantei D.A.
Presedintele Comisiei de elaborare a Codului electoral, deputatul Mihai Voicu (PNL), a declarat ca a "sugerat" PD sa retraga de la Senat proiectul privind votul uninominal initiat de patru senatori democrati.
Liberalul Mihai Voicu il acuza pe Traian Basescu de "demagogie" si de intentia de a intra in campanie electorala alaturi de PD. Voicu, presedinte al Comisiei parlamentare de elaborare a codului electoral, a incercat sa arate ca seful "nu doreste sub nicio forma introducerea sistemului de vot uninominal".
Tudor Chiuariu a declarat luni seara ca urmatorii ministri pentru care DNA va cere Comisiei speciale de la Cotroceni avizul pentru inceperea urmaririi penale sunt ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, si ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Presedintele comisiei, liberalul Mihai Voicu a suspendat sedinta dupa o jumatate de ora din cauza faptului ca au fost prezenti doar 4 parlamentari, din 15 cati sunt in comisie.
Senatorul PSD Miron Mitrea (foto) scrie miercuri pe blogul sau ca excluderea lui Madalin Voicu din partid este "cea mai grava isprava a grupului de interese" din jurul lui Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie si face un apel catre acestia sa se prefaca pe timpul campaniei ca le pasa de partid.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul Mihai Voicu, a precizat vineri, pe blog, ca liberalii nu vor prezenta un candidat pentru colegiul obtinut de Daniela Popa.
Exista un semn de intrebare asupra modalitatii in care au fost facute publice stenogramele in cazul senatorului Catalin Voicu, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
In ceea ce priveste lucrurile in cazul Voicu, situatia este transata, nu se mai pune problema reluarii votului in Senat.
- Sunt cateva nume din PSD care se regasesc in Dosarul Voicu.
Primarul conservator Piedone a facut "blat" cu PD-L pentru ca Teo Trandafir sa castige alegerile in colegiul 19 din Capitala, avertizeaza deputatul liberal Mihai Voicu, pe blog-ul propriu.
"Cu privire la continutul acestei motiuni, dincolo de asumarea obiectivului politic al caderii Guvernului si al respingerii acestor masuri pe care Guvernul se va angaja, dorim sa precizam ca suntem extrem de nemultumiti de ideea avansata de PSD care spune, in esenta, ca vinovatia principala pentru situatia economica din tara o are cota unica de impozitare", a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, la finalul sedintei Biroului Politic Central al partidului.
Deputatul PNL de Dolj, Mihai Voicu, a spus intr-un interviu acordat GdS ca liberalii nu vor emite pretentii pentru Consiliul Judetean Dolj, unde ii vor lasa cale libera actualului presedinte PSD, Ion Prioteasa, dar au dat de inteles ca, pentru o impartire echitabila in cadrul aliantei cu PSD, candidatul la primarie ar trebui sa fie de la PNL.
Spre exemplu, pretul de 230 de lei pe gigacalorie propus de ANRE pentru Alba-Iulia este exagerat in opinia viceprimarului Paul Voicu. ... Voicu ne-a mai spus ca din cei 20.000 de locuitori ai orasului, doar 700 mai sunt racordati la reteaua centralizata.
"Domeniul cartilor de formare profesionala e o noutate la noi, chiar daca e de zece ani in prim-planul activitatilor editoriale", a declarat Cristian Voicu, librar la Thalia.
a insemnat transferul de proprietate pentru 15,8% din totalul actiunilor ARDAF, pachetul vandut atunci apartinandu-i avocatului Daniel Voicu, managing partner la casa de avocatura Voicu&Filipescu.
google-analytics.com