Cautare

1673 de rezultate pentru "valentin popa" (2.88 secunde)
pe Valentin Dinca, reprezentant Fiesta Food respectiv sotia lui. ... baclavaua cu visine si baclavaua cu nuca si ciocolata", ne-a spus Valentin Dinca, reprezentant al firmei Fiesta Food. ... Vin si turisti straini la targurile la care participam", a mai spus Valentin.
"Asa a vrut bunul Dumnezeu, sa scapam!" La trei zile dupa ce a trecut razant pe langa granita fragila dintre viata si moarte, chirurgul Valentin Calu, unul dintre supravietuitorii tragicului accident aviatic din Apuseni, ne-a marturisit ca are ceva dureri dar se bucura ca a reusit sa scape.
La standul lui Valentin Dinca de la Dulciuri traditionale Romania-Turcia-Siria de la targul traditional din curtea MTR, gasiti si paine neagra cu seminte, paine cu malai - la 2 RON 100 de grame, placinta cu varza si spanac - la 10 Ron, suberek cu vita - la 12 Ron, placinta cu branza si marar - la 10 Ron.
Mihai Capra, Olimpiodor Antonescu, Petre Toba, Dan Valentin Fatuloiu si Liviu Popa sunt sefii din Ministerul de Interne care isi vor prezenta demisiile, potrivit NewsIn.
Corina Popa (numele e schimbat) e un model de persoana sanatoasa.. ... Corina Popa sufera de asa-numitul "sindrom al inimii zdrobite". ... Altii, cum este Corina Popa, sufera de o perioada indelungata, pentru ca la un moment dat sa se prabuseasca, fara sa poata fi identificata o cauza imediata.
Pe Facebook am gasit informatii relevante, in unele dialoguri purtate de ing Titus Cristescu, in special cu publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi si interesat de punerea in valoare a acestui oras de la Dunarea de Jos.
PSD si PRM, cu ajutorul PNL, incearca sa boicoteze adoptarea legii votului uninominal, considera liberal-democratul Nicolae Vlad Popa.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Prin introducerea cotei de lapte se regleaza cererea si oferta din piata", a declarat Cornel Popa, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... Speram ca pana la 31 octombrie sa atingem un procent de 95%", declara saptamana trecuta Valentin Bulumaci, directorul adjunct al DADR Dolj.
Petre Berinde sustine insa ca a declarat in cursul anchetei atit ofiterului anchetator Popa cit si procurorului sef Moldovan ca ceea ce si atit cit i-a dat lui Neamt i-a dat si lui Dohotaru, dar acestia nu au consemnat, ba dimpotriva i-au cerut amenintator sa nu mai pomeneasca numele lui Dohotaru.
In ceea ce priveste procesele celor doi consilieri PSD, Florin Pislaru si Florin Popa, cu prefectura Galati, lucrurile nu s-au finalizat, iar pierderea unui proces de catre unul dintre reprezentantii PSD ar duce la innoirea consilierilor social democrati.
Liberalul Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca va initia un proiect legislativ care sa reglementeze modul de desfasurare a interogatoriilor. Popa a explicat ca a luat aceasta decizie pe fondul cazului recent in care a fost implicat un alt liberal, Dinu Patriciu.
Tariceanu a mai cerut un vot de incredere Senatorul PNL Nicolae Vlad-Popa a declarat ieri, la Senat, ca, in intalnirea cu parlamentarii liberali, premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca va cere vot de incredere liberalilor in Delegatia Permanenta (DP), convocata ieri-seara.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa a anuntat la finalul sedintei Comisiei ca va cere discutarea in CNC al Coalitiei a modului in care a votat senatorul PC.
Opozitia, acuzata de tergiversare In replica, senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a precizat ca reprezentantii Opozitiei au incercat sa tergiverseze sau sa nu supuna la vot cererea de convocare a sesiunii extraordinare.
Vicepresedintele PC, Daniela Popa, a prezentat luni la Bruxelles activitatea partidului sau la nivel guvernamental, parlamentar si local. Popa a declarat ieri ca la audierile din comisia PPE a primit intrebari legate de relatiile PC cu celelalte partide de orientare populara din Romania.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
La targul Piata taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: ... 11613, de joi 2 octombrie 1986, sub semnatura lui Florian Popa Micsan, pe atunci sociolog de intreprindere si jurnalist in timpul liber.
Mai mult, precizeaza PRM Constanta, "viceprimarul comunei, Gheorghe Popa, presedinte al PD Poarta Alba, a aratat ca oamenii sunt foarte nemultumiti de starea in care se afla populatia, adusa in sapa de lemn de actuala putere care pune interesul propriei clientele deasupra interesului national".
google-analytics.com