Cautare

698 de rezultate pentru "valentin nicolau" (5.89 secunde)
In perioada urmatoare vor sosi deja in premiera, in Portul Constanta, cateva nave de transport plecate din Portul Rotterdam, nave ce vor tranzita Canalul Dunare-Marea Neagra, a declarat vineri Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA, cu prilejul unei conferinte de presa organizata la sediul companiei.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Presedintele-director general al Televiziunii Romane, Valentin Nicolau, dezaproba faptul ca deputata Raluca Turcan, presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRTV si SRR, face referiri cu privire la rezultatele anchetei inainte de prezentarea raportului final al comisiei.
Lui Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, oficial ii merge bine - dupa cum a declarat, sub forma de gluma, chiar acesta.
Gherasim Nicolau-seful sectiei de chirurgie. ... Gherasim Nicolau a ocupat aceasta functie pana la pensionarea sa in anul 1975, fiind inlocuit de dr. ... Eugen Nicolau de la Spitalul Malaxa din Bucuresti pentru numeroaselor fotografii privind activitatea medicala de la Calarasi pe care mi le-a pus la dispozitie cu multa amabilitate.
Blogul lui Valentin Nicolau: Opozitia rahitica Opozitia pare vlaguita de inactivitate. Arata cum se comporta, precum grupa mica: se balbaie, e "sparioasa" si mofluza, mai mult se ascunde de bau-bau decat ii sare in fata sa-l sperie, fuge in loc sa puna pe fuga.
Valentin Nicolau) Prea a mers usor. Prea s-au legat toate si, in aceeasi zi cu motiunea, Basescu l-a si nominalizat pe Victor Ponta.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
Un tanar afacerist din Buzau, Valentin Burada, a decis sa-si incerce norocul intr-un domeniu generos, dar extrem de sensibil: ... Din povestirile celor cu care intra in contact, Valentin a aflat ca femeile isi doresc sa fie frumoase, dar nu cu orice pret:
In replica, directorul general al SRTV, Valentin Nicolau, a declarat ca va primi comisiile de ancheta, cu conditia ca acestea sa nu vina “cu sentinta in plic“.
In document se solicita inlocuirea celor doi presedinti-directori generali, Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, precum si inlocuirea consiliilor de administratie ale SRR si SRTV.
Legat de declaratiile recente ale presedintelui-director general al televiziunii publice, Valentin Nicolau, purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, considera ca acesta isi demonstreaza aservirea fata de PSD.
o solutie logica si necesara", Valentin Nicolau, fostul director al TVR, sustine ca primele motive pentru iesire ar fi posibilitatea redusa a PC de a influenta actul guvernarii si de a-si indeplini obiectivele asumate.
Postul de radio Smart FM a fost infiintat in in anul 2007 de regretatul scriitor si dramaturg Valentin Nicolau (cel care daca nu ar fi trecut in eternitate ar fi fost cel mai potrivit sa conduca TVR, o institutie aflata azi in deriva).
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
24 - 11 Neconfirmare Se zvoneste de mai multa vreme cum ca Ioan Alexandru Nicolau, consilier ales pe lista PSD, ar cocheta cu ideea mai veche de democrat, lasind acum PSD-ul in Opozitie si intarind rindurile partidului din care cindva a plecat - PD.
Gabriel Nicolau, directorul Agentiei Poduri din cadrul SCT Bucuresti. Nicolau sustine ca, la nevoie, pietonii au un spatiu pe unde ar putea circula in siguranta:
Krypton Unplugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - continua turneul de promovare a albumului "O parte din noi".
google-analytics.com