Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a hotarat ieri ca raportul SRR si SRTV sa fie discutat intr-o sedinta a Birourilor reunite ale Senatului si Camerei. Secretarul BP Titu Gheorghiof a declarat ca s-a constatat ca dezbaterea raportului Comisiei de ancheta a SRR si SRTV nu este de competenta Biroului Camerei si ca va fi transmis pentru sedinta viitoare a celor doua birouri.
Legat de declaratiile recente ale presedintelui-director general al televiziunii publice, Valentin Nicolau, purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, considera ca acesta isi demonstreaza aservirea fata de PSD. “Prin modul in care se comporta, acesta dovedeste ca este aservit PSD, iar prin tot ceea ce face si ce declara in ultimele trei luni nu face decat sa apere privilegiile pe care PSD le-a castigat in TVR“, spune Nicolaescu intr-un comunicat de presa.
Nicolaescu argumenteaza prin stenogramele sedintelor PSD, “care dovedesc ca fostul partid de guvernamant stabilea permanent programul stirilor“ de la televiziunea publica.