Cautare

244 de rezultate pentru "unda popp" (3.68 secunde)
Normal ar fi sa nu dea unda verde unui transfer in situatia asta. Liga stie ca sunt aceste sechestre asupra drepturilor federative.
Votul pozitiv din Parlamentul European a dat unda verde semnarii Tratatului de aderare pe 25 aprilie. Insa aceasta nu inseamna ca, din acel moment, Romania va fi membru al Uniunii Europene, fiindca urmeaza inca 20 de luni hotaratoare.
Fara licenta de operare, dar posesoarea uneia care ii da dreptul sa participe la negocierea directa, Salubritatea asteapta acum unda verde de la primarie pentru a afla daca poate participa la procedura de achizitie publica.
Liderii Aliantei PNL-PD au intrat pe aceeasi lungime de unda si sustin ca prioritara este indeplinirea programului de guvernare. Premierul Calin Popescu-Tariceanu a participat ieri, la Camera Deputatilor, impreuna cu membrii Cabinetului sau la reunirea, cu usile inchise, a membrilor Grupului Parlamentar PNL de la Camera.
Deputatii Puterii din Comisia de modificare a Regulamentului Camerei au reusit sa impuna in cele doua zile de dezbateri articolele privind revocarea din functie a presedintelui Camerei cu majoritatea voturilor.
"Pe parcursul timpului, noi doi nu am fost pe aceeasi lungime de unda de mai multe ori. Totusi, intr-un partid democratic, este normal sa existe si idei diferite".
PD a fost insa pe aceeasi lungime de unda cu presedintele Basescu. Liderii democrati au sustinut in fata presedintelui Basescu eficientizarea activitatii Parlamentului, cu accent pe solutia parlamentului unicameral.
Anticipate sau unda verde pentru Tariceanu Soarta Cabinetului Tariceanu depinde in mare masura de concluziile raportului de tara din primavara.
La inceputul acestui an, unda de soc a lovit si Romania. Pe 30 ianuarie, Instra Corporation, o societate cu sediul social inregistrat la o casuta postala din Melbourne, Australia, a achizitionat domeniul tanchist.ro.
Cu alte cuvinte, democratii constanteni nu ii vor accepta reintoarcerea in sanul organizatiei pe care a parasit-o pentru PSD decat daca vor primi "unda verde" de la Bucuresti.
Mai mult, Consiliul Local, prin vocea primarului Mazare, ii solicita ministrului Mediului despagubiri de peste 6,6 milioane euro, reprezentand banii alocati gratuit de Uniunea Europeana pentru proiectul soselei si care au fost pierduti definitiv de municipalitate odata cu refuzul Sulfinei Barbu de a da unda verde lucrarii.
Din cauza acestei stari de fapt, Primaria Constanta nu poate da unda verde inceperii unei investitii straine cifrate la impresionanta suma de 100 milioane de euro, ce vizeaza realizarea in zona Pescarie a unui condominiu, adica a unui ansamblu de blocuri, spatii comerciale, gradinite, etc., care ar schimba fata acestui cartier din municipiul resedinta de judet.
In sedinta de ieri, 4 aprilie, a Camerei Deputatilor, au avut loc dezbaterile si votul pentru proiectul de lege privind ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
In cursul zilei de ieri, 12 aprilie a.c., prefectul Danut Culetu a primit unda verde pentru declansarea procedurii de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Uneori, meteoritii care intra in atmosfera pamanteana, avand o masa si viteza depasind anumite valori, creeaza o "unda de soc" suficient de fierbinte pentru a genera un glob de foc.
Nu esti mereu pe aceeasi lungime de unda cu partenerul. Tu esti spontaneitatea in persoana, in timp ce, din cealalta parte, primesti rezerve.
In toate cazurile, vorbim de o manifestare a anxietatii existentiale, a fricii de moarte, a dorintei compulsive de fericire.Cu egoism ne cautam un partener potrivit, pe gustul meu, pe aceeasi lungime de unda si cu acelasi egoism renuntam la o dragoste nepotrivita, plictisitoare, trecuta.
Dar imediat dupa castigarea alegerilor a vizitat Moscova, iar cateva luni mai tarziu nu formase inca guvernul, lasand de inteles ca este supus presiunilor ruse si starnind speculatii ca ar astepta unda verde de la Kremlin.
El a descoperit si faptul ca fiecare culoare are o singura lungime de unda si nu poate separa mai departe in alte culori.
Unda de soc provocata a pus la pamant 2000 de kilometri patrati de padure si a produs efecte percepute la mii de km distanta.
google-analytics.com