Cautare

50 de rezultate pentru "ultimile" (3.04 secunde)
Intrebat daca, avand in vedere ca se situeaza in grupul reformatorilor din PDL, reuseste sa ‘empatizeze‘ cu oamenii, Baconschi a raspuns ca da, avand in vedere ca viziteaza din ce in ce mai mult in ultimile luni filialele democrat-liberale din teritoriu, iar oamenii au inceput si sa il recunoasca pe strada, desi nu e esential acest ‘criteriu vedetistic‘.
Nu de putine ori, mai cu seama in ultimile luni, Roberta Anastase a facut declaratii de mahalagioaica. Toate acestea ne arata ca va urma un an politic spectaculos, vom avea ce scrie", conchide Stelian Tanase.
Intr-un asemenea context, nu sunt admisibile criticile exprimate in ultimile saptamani de mai multi lideri de la Budapesta, in frunte cu premierul Viktor Orban, referitoare la decizii ale noului guvern de la Bucuresti in probleme de politica interna, cum ar fi anularea Hotararii de Guvern privind infiintarea unei linii de invatamant in limba maghiara la UMF Targu Mures sau adoptarea sistemului de vot uninominat pur.
Lumea va vedea in el doar pe unul care se sustrage legii si simpatia pe care a castigat-o in ultimile zile se va evapora deodata.
Atat de intim legata este misiunea lor de siguranta si interesele nationale incat, in mod normal, orice recomandare externa pentru numirea sau mentinerea lor in functie este, dupa expresia unui diplomat american cu care am conversat in ultimile zile, "sarutul mortii".
Poate ca ultimile declaratii ale reprezentantului UE, prin cinismul lor, vor destepta unele constiinte adormite, permitand realizarea unei aliante intre elementele sanatoase ale elitei politice si elitei judiciare, si marind sansele de a reabilita demnitatea unei natiuni romane resuscitate.
Actiunea externa va fi vitala in contextul schimbarilor geostrategice din ultimile luni. La fel, iesirea de pe pilotul automat al Bruxelles-ului si urmarirea intereselor nationale, inclusiv in perspectiva anului 2018.
Autoturismul Dacia Solenza, lansat in martie 2003 pentru a inlocui modelul SuperNova si a asigura "interimatul " pina la debutul Daciei Logan, va fi scos din productie pe data de 31 martie.
"In ultimile zile, s-a creat o confuzie in unitatile scolare din municipiul Craiova, prin faptul ca o parte a administratorilor financiari au solicitat sindicatelor sa prezinte, pentru a putea intra in posesia diferentelor, hotararile judecatoresti irevocabile, contrar OUG nr.
In plus, investitiile in fondurile mutuale vor mai creste si datorita performantelor realizate in ultimile 12 luni, in special de fondurile diversificate si de cele de actiuni.
Din repartitia pe judete reiese insa ca cei mai inventivi sunt bucurestenii, care au depus la OSIM in ultimile noua luni 230 de cereri de brevet de inventie.
Daca nu v-ati platit pana acum impozitele, mai aveti la dispozitie doar doua zile, azi si luni pentru plata acestora.
De asemenea, traficul GPRS in roaming a crescut cu 50% in 2008, comparativ cu ultimile sase luni ale anului trecut.
"Somajul practic s-a dublat in ultimile doua luni si a ajuns in mediul privat la 150.000 de disponibilizati. A aparut o situatie de stagnare, blocari de investitii si o scadere semnificativa a comenzilor la export.
Reprezentantii firmelor de leasing din Constanta se plang ca, in ultimile luni, numarul contractelor incheiate este intr-o scadere continua, iar o parte din contractele vechi sunt reziliate, din cauza imposibilitatii de plata a clientilor.
In schimb, umplutura de pietris, care au facut-o in ultimile 5 zile, nu are nici o valoare, pentru ca nimeni nu va mai putea construi ceva acolo, dupa ce ei au vandalizat zona", a acuzat Nadrag.
In schimb, umplutura de pietris, care au facut-o in ultimile 5 zile, nu are nici o valoare, pentru ca nimeni nu va mai putea construi ceva acolo, dupa ce ei au vandalizat zona", a acuzat Nadrag.
In urma negocierilor purtate in ultimile zile, cele doua firme au ajuns la o intelegere privind semnarea unei Scrisori de Intentie de colaborare in vederea participarii la licitatia ce va fi organizata de Ministerul Apararii pentru atribuirea contractului de modernizare a celor doua fregate "Regele Ferdinand" si "Regina Maria", precum si pentru asigurarea suportului logistic integrat necesar mentinerii permanente a operativitatii navelor pe intreg ciclul de viata.
Din acest motiv, la ora actuala, magazinele Meli Melo din Constanta au ramas fara personal, daca avem in vedere ca, numai in ultimile 2 luni, au demisionat 14 persoane, dintre care 2 manageri.
Ultimile speculatii privesc spre Apple si AMD, cum ca primul dintre ei ar avea de gand sa foloseasca procesoarele celui de-al doilea pentru a-si mari oferta de produse.
google-analytics.com