Cautare

50 de rezultate pentru "ultimile" (2.96 secunde)
Tinand cont ca mai am un HDD externe de 1 TB plus acesta de la laptop de 1 TB, m-am gandit ca sunt suficienti pentru a stoca orice informatie doresc, de la filme la o calitate FULL HD pana la ultimile jocuri aparute.
Asa scria sfantul Maximilian Maria Kolbe intr-una din ultimile sale scrisori. Se afla deja inchis in faimoasa inchisoare Pawiak din Varsovia.
Summit-ul s-a bucurat de o audienta uriasa, cum nu s-a prea intalnit la o reuniune a organizatiei internationale in ultimile decenii, si prin aceea ca a fost onorat de prezenta Papei Francisc.
Patricia Radulescu slabise peste zece kilograme, iar in ultimile luni a fost internata la Spitalul Fundeni, acolo unde medicii s-au straduit din rasputeri sa ii salveze viata.
Managerul General al FCSB, Mihai Stoica, a fost surprins de ultimile rezultate ale giulestenilor si a fost de parere ca echipa lui Adrian Mutu a inceput sa depinda de forma atacantului de 19 ani.
Contraofensiva ucraineana a dus la eliberarea mai multor zone din sudul tarii. In ultimile saptamani mai multe sate au fost eliberate de sub ocupatia rusilor.
Infrastuctura e praf, si nici nu-i de mirare atata timp cat singurele investitii privesc doar bautura de contrabanda, niciodata facturata, si ultimile hituri ale lui Minune, fost De Vito, fost Copilul.
In trimestrul trei al anului 2022, romanii au cheltuit, in medie, cu 900 de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2021. Asta arata ultimile date ale INS
Ultimile investitii au fost facute acum mai bine de 12 ani si nici atunci nu a fost vorba de unele majore.
Pana la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea lotul definitivat 90%", a spus noul presedinte al Consiliului de Administratie al FCSB Au fost discutate si ultimile noutati din interiorul echipei nationale.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com