Cautare

133 de rezultate pentru "turg" (2.83 secunde)
Pe Facebook este postata o fotografie a maestrului Radu Beligan cu urmatorul text: Il votez pe Victor Ponta pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si energic.
"TRISORII" este un spectacol dupa Conor McPherson ce ii are in distributie pe actorii: Alexandru Zob, Silvian Valcu, Laurentiu Banescu.
observator.tv: Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Echipa UnTeatru, Tel: 0737 262 112, UNTEATRU (str.
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!!
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata: Neamul este etern prin Cultul Eroilor. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
ziaristionline.ro : Un eseu miscator al Profesorului universitar dr. Ilie Badescu: Blestemul unui neam: tinerii cu inimi batrane Iar noi locului ne tinem, // cum am fost asa ramanem.
AMPRESS / Basescu: Stiu cum sa scriu m-am si m-am dus (Autor: Lucian Avramescu) Nicio masa fara peste, nicio seara la B1TV fara Basescu!
mariustuca.ro / Shakespeare, dependent de cocaina?! (Autoare: Magda Marincovici) O universitate sud-africana a analizat pipele gasite in gradina celebrului dramatug si a gasit urme de canabis si cocaina.
Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. Totul despre romanitatea sptiului Transnitrean si nu numai / Sursa:
Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos are multe intelesuri duhovnicesti, pentru ca intruparea sau inomenirea Fiului vesnic al lui Dumnezeu este izvorul multor daruri si binefaceri pentru omenire.Fiul lui Dumnezeu Cel vesnic viu Se face Om muritor, pentru a darui oamenilor muritori viata vesnica.
Jurnalista Magda Marincovici a postat pe Facebook un text intitulat: Wilhelm Danca, preot, profesor si scriitor, un om bun, cu suflet cald si altruist.
Catedrala romano-catolica Sf. Iosif a publicat pe Facebook un anunt: Va asteptam alaturi de noi la sarbatoarea hramului Catedralei Sf.
Editorial exceptional in Realitatea Romaneasca: Ingratitudinea la romani, o regula trista confirmata cu cateva exceptii O constanta a istoriei moderne a Romaniei este faptul ca rareori romanii valorosi sunt recunoscuti si primesc in timpul vietii ceea ce merita din partea societatii si a semenilor.
Senatorul Badea Leonardo a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Restaurarea Manastirii Dealu. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina-Elena Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata: Neamul devine etern prin cultul eroilor. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
QMAGAZINE informeaza: Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
AmosNews informeaza: Festivalul BUCURESTII LUI CARAGIALE va avea loc in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, organizeaza in perioada 1 - 6 noiembrie 2016, cea de-a V-a editie a Festivalului BUCURESTII LUI CARAGIALE.
Bani din cer - de Ray Cooney - traducerea: Gheorghe Lazarescu - regia: Horatiu Malaele - scenografia: Puiu Antemir - asistent scenografie:
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere.
google-analytics.com