Cautare

133 de rezultate pentru "turg" (3.79 secunde)
Cezar Ivanescu: Eminescu, simbolul central al romanismului - Eminescu a devenit pentru noi, romanii, simbolul central al romanismului. Opera sa politica a fost confimata de toata istoria romanilor de la 1889 incoace.
Predica duminicala tinuta de preotul Wilhelm Danca la Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti, in data de 20 Ianuarie 2019 a avut ca tema Nunta din Cana:
Editura National are placerea si onoarea de a va prezenta editia integrala Mihai Eminescu, alcatuita din 11 volume, care cuprinde intreaga opera a poetului nostru national, editie critica ingrijita de istoricul literar Acad.
Rock House Events a celebrat duminica, 27 ianuarie 2019, la Palatul Cesianu-Racovita, Ziua Culturii Nationale printr-un eveniment unic dedicat caietelor lui Mihai Eminescu care a inclus premiera filmului documentar artistic Cufarul (regia Cristian Radu Nema si Mimis Ravanis), un spectacol de muzica si poezie, o sesiune de dezbateri tematice.
AVATARELE LUI ORFEU: Sonetele lui William Shakespeare (Autor: DUMITRU CHIOARU) Shakespeare este poet orfic prin platonismul viziunii sale asupra iubirii.
A.M. PRESS:
La invitatia Muzeului Luvru, Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), in parteneriat cu Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR), Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe si Manastirile Putna, Sucevita si Sfintii Trei Ierarhi din Iasi, anunta deschiderea expozitiei Broderii de traditie bizantina din Romania.
Joi, 16 mai 2019, ora 18.30, in Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti se celebreaza o Sfanta Liturghie solemna in sarbatoarea Fericitului Vladimir Ghika, prezidata de PS Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti.
AmosNews: Scrisoarea pierduta, editie europarlamentara (Autor: Octavian ANDRONIC) Nu stiu daca atunci cand a compus Scrisoarea pierduta Caragiale s-a gandit vreun moment ca e pe cale sa realizeze o capodopera.
AGERPRES: Papa in Romania/ Bucuresti - prima etapa a vizitei apostolice a Suveranului Pontif Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de 3 zile a Suveranului Pontif in tara noastra.
Pe 11 noiembrie, la CinemaPro, de la ora 19.00, a avut loc o proiectie - eveniment - Bilet de Iertare, scurtmetraj de Alina Serban & Singura la nunta mea (selectie Cannes 2018 - ACID).
Licitatia de Iarna va avea loc marti, 17 decembrie 2019, la ora 19:00, la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti.
Scriitorul Stelian Tanase participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR. Cartea mea, Repertoarul amorului 2, a avut un succes enorm, lumea nu mai vrea breaking news, e obosita, s-a saturat de politica si de alegeri si vrea un pic de normalitate.
AmosNews: Izvorul Tamaduirii In Vinerea din Saptamana Luminata, in fiecare an, crestinii ortodocsi sarbatoresc "Izvorul Tamaduirii". Sarbatoarea dateaza din secolul al V-lea, amintind de o minune petrecuta in apropierea Constantinopolului.
Click.ro : Gigi Becali, deprimat in puscarie? Obligat sa stea trei ani dupa gratii, patronul n-a mers la slujba de la capela Rahova Gigi Becali trebuie sa ispaseasca trei ani de inchisoare, dar nu inseamna ca necazurile lui s-au incheiat.
Ziare.com: Gigi Becali nu a fost la slujba oficiata duminica, la Rahova Gigi Becali nu a mers la slujba de liturghie oficiata de Prasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, la capela Penitenciarului Rahova, in prima duminica de cand se afla dupa gratii.
REALITATEA.NET:
REALITATEA.NET: SCHIMBAREA LA FATA: NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
www.ghidturciagrecia.ro informeaza: Acest loc este considerat ca fiind ultima locuinta a Fecioarei Maria, Maica Domnului Nostru Isus Hristos.
google-analytics.com