"TRISORII" este un spectacol dupa Conor McPherson ce ii are in distributie pe actorii: Alexandru Zob, Silvian Valcu, Laurentiu Banescu.
Daca ai avea acces liber la mintile oamenilor? La dorintele, slabiciunile si scenariile fiecaruia? Daca ai vedea mecanismele care ii fac sa decida? Oare nu ar insemna sa le cunosti atat vulnerabilitatea, cat si forta de care sunt capabili?
Un spectacol de storytelling care vorbeste despre dorinta si vinovatie, despre probabilitatea de a fi deturnat de pasiunile personale, dar si despre ocazia de a te sustrage din propria inchisoare mentala.
Duminica, 7 decembrie, de la ora 19.00, la Godot Cafe-Teatru, trei tineri ne spun aceeasi poveste. Fiecare altfel, dar completandu-se reciproc pentru a ne oferi tabloul unui eveniment petrecut in trecut. Este o poveste a maturizarii.
Actorii - povestitori si regizori ai propriilor partituri sunt Alexandru Zob, Silvian Valcu si Laurentiu Banescu.
TRISORII, in traducerea adaptata a Sidoniei Marin dupa This Lime Tree Bower, este unul dintre primele texte scrise de premiatul Conor McPherson - dramaturg si regizor de teatru si film nascut in Irlanda. Este considerat unul dintre cei mai valorosi dramaturgi contemporani din tara sa.
Interzis sub 16 ani.
Durata: 1h 20.
Pret bilet: 30 lei
Rezervari: 021 31 61 682 / 0736 414 244 (L - D 12:00 - 19:00)
Un spectacol recomandat de Doctor's Studio
www.doctorsstudio.org